sunnuntai 30. joulukuuta 2018

luetuimmat 2018

Huomenna vietetään jo uuden vuoden aattoa ja tuntuu sangen oudolta, että pian saapuu se kauan odotettu häävuosi. Aikaa meidän häihin on siis pian enää viisi kuukautta. Jännittävää.

Näin vuoden lopulla on kuitenkin kiva katsahtaa, mikä on kiinnostanut teitä lukijoita eniten vuonna 2018.

Vuoden alussa Mennään naimisiin -messuilta sain inspiraation unelmien häämekkooni. Maaliskussa mietin hääsäästämistä ja toukokuussa olisiko Kroatia meille sopiva häämatkakohde.

Hääohjelman ja menun esittämistä häälehtisessä pohdin heinäkuussa. Emme vieläkään oikein tiedä miten häämenu ja juhlan ohjelma esitetään vieraille, mutta onneksi on vielä aikaa pohtia.

Elokuusssa tavattiin häävalokuvaajamme. Lisäksi pohdin yleisesti mitä ajatuksia naimisiinmeno herättää sekä mihin haluamme panostaa häissämme. 

kuva: Pixabay
 Toiminnan täyteinen syyskuu toi mukanaan lauluvaihtoehtojen pohdintaahäämekkosovittelua ja pöytäkattauksen hahmottelua

Valssilistauksessa Lokakuussa esiteltiin myös meidän tuleva valssi. Kunnianhimoinen tavoitteeni itse tehdystä häämeikistä on itselleni varmasti jännittävin vaihe hääaamussa.

Loppuvuodesta pohdiskelin hääblogien erottumisesta edukseen toisista blogeista sekä jäljellä olevan puolen vuoden to do-listaa. Häiden jälkeinen elämä pohdituttaa jo nyt, ja viimeisimpänä käänteenä maksoimme juuri ennen Joulua varausmaksun yhdetä tontista. Elämme siis todella jännittäviä aikoja! Lopuksi erikoismaininta on annettava aivan ihanalle vihkisormukselleni.

kuva: Pixabay
Mahtavaa vuodenvaihdetta kaikille. Ja ihanaa vuotta 2019, etenkin meille vuoden morsiammille! ♥

-Elina
TJ 160

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti