meidän tarina

Mätsäsimme Tinderin ihmeellisessä maailmassa vuoden 2014 kesällä, taisi olla heinäkuussa. Syyskuun alussa tavattiin ekaa kertaa, ekat treffit oli romanttisesti Hesburgerissa ja se vaan kolahti heti. Mauri asui tällöin vielä Kannuksessa, koska rekkafirman, jonka palveluksessa hän työskentelee, pääpaikka on siellä. Aluksi siis elettiin kaukosuhteessa. Monet viikonloput meni junaillessa Kannukseen ja istuessa Maurin ajokin kyydissä. Sitä aikaa tulee välillä ikävä. 

Sittemmin Mauri vaihtoi työpaikkaa, että saataisiin enemmän yhteistä aikaa. Se ei mennytkään ihan putkeen ja joutui palaamaan vanhaan firmaan. Kesällä 2016 tapahtui kuitenkin muutos, kun Maurin ajot siirtyi Seinäjoelle ja päästiin syksyllä muuttamaan virallisesti yhteen. 

Kihlaudutiin Juhannuksena 2015 vain 9 kuukauden seurustelun jälkeen. Monelle se tuli yllätyksenä, mutta meille se tarkoitti vaan varmuutta siitä, että halutaan olla aina yhdessä.


Pariskuntana me ollaan aika tasapainoinen. Oon ollu iänpäivää kamala ressaaja, lehmän hermoinen mutta tempperamenttinen. Mauri taas on suunnilleen vastakohta ei ressaa mistää, saa harmaita hiuksia pienimmistäki vastoinkäymisistä mutta perusluonteeltaan erittäin rauhallinen,

Tällä hetkellä projektina on myös rakentaa unelmiemme talo. Rakennusprojektia pääset seurailemaan Rakkaudella rakennettu-blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti