tiistai 1. tammikuuta 2019

hankintoja ja askarteluita


 Vuosi 2019 aloitetaan tutustumalla, mitä kaikkia hankintoja meidän häävarastoon on kertynyt. Täytyy sanoa, että mun vanha huone alkaa olla aika täynnä tavaraa... Aikaisemmat häähankinnat löytyvät täältä.

Koska haluan jotain yllätyksiäkin säilyttää, ja moni koriste on pahaimmillaan vasta käytössä, niin tässä nyt ei ole kuin neljä eri elementtiä esiteltynä.


Meidän pöytiin tulevat koristellut purkit on valmiita käyttöön. Ylläolevat pitsipurkit valmistuivat tuikkupurkeiksi ja alla oleviin rusettipurkkeihin tulee kukkia. 

rusettien teko oli tarkkaa puuhaa
Näiden pikkuaskartelujen lisäksi olen tehnyt hääkirppareilta hyviä löytöjä. Alla olevat valkoiset sydämet pidikkeillä tulevat noutopöytään kertomaan mitä on tarjolla.



Tämä viiri oli oikeastaan aika heräteostos. Kaiken kukkuraksi tätä on 25 metriä, joten ei pitäisi ainakaan kesken loppua. Halusin jotain erilaista, toki perus hallaharsoakin tulee olemaan. Parasta tässä pitsiviirissä on se, että Etelä-Pohjalainen morsian myi nämä mulle vaan tarvikkeiden hinnalla. Hän kuitenkin oli varmasti joutunut tekemään näiden eteen useamman tunnin töitä.

Näiden lisäksi on mm. kehyksiä, hallaharsoa ja perus valkoinen hääsateenvarjo, jotka eivät niin suurta esittelyä kaipaa.

-Elina
TJ 157

2 kommenttia:

  1. Minunkin pitäisi tehdä pieni inventaario häävarastoon, luulen että sieltä voi löytyä vaikka mitä unohdettuja aarteita.. 😂 kivan näköiset nuo rusettipurkit, mitä kukkia oot niihin aatellut? Ja onnea kovasti tontista, jännittäviä aikoja tosiaan! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä yllättävää, kuinka nopeasti unohtaa, mitä sitä onkaan tullut hankittua 😄 kuskiksi oon ajatellut ihan perus neilikkaa tai sitten hortensioita 😊 kiitos, tuntuu,että jopa liian jännittäviä aikoja 🙈

      Poista