tiistai 21. elokuuta 2018

meille häissä tärkeää

Viime aikoina me ollaan käännetty katse suurempaan kokonaisuuteen. Mitä haluamme, että vieraille jää mieleen meidän häistä. Ja mitkä asiat ovat meille morsiusparina tärkeitä.

Kaasojen ja Bestmanien kohtuullinen kuormittaminen

Koska kyseessä on meidän häät, haluan että suurimman stressin kannetaan me. Myös juhlassa, vaikka heidän tehtävänä on pitää kaikki langat käsissä, en halua sysätä heille liikaa tekemistä. Häpeäisin silmät päästä, jos he joutuisivat hääräämään keittiöllä esimerkiksi iltapalan kimpussa. Mieluummin teen itte paljo ja saan nuhtelut Maurilta kun ressaan liikaa kuin se, että mulle tärkeät ihmiset raataa meidän puolesta henkihieveriin.

Vihkiminen

Päivän kohokohta! Katsottiin viime viikolla kaverin häävideo heidän viime vuoden häistä. Täytyy sanoa, että kirkko-osuudella herkistyin aivan uudella tavalla. Takaraivossa vaan jyskytti, että kohta mä olen tuossa tilanteessa. 

Vieraiden viihtyminen

Oikeastaan ollaan yritetty suunnitella juttuja enemmän vieraiden näkökulmasta. Toki meidän omien mieltymysten mukaan. Mutta en halua, että meidän häissä tulee kenellekään tylsää.

Ruoka ja Juoma

Sanoisin, että ruoka on aina pääroolissa, oli juhlat sitten mitkä tahansa. Juomaakin on oltava riittävästi, mutta sen ei saa nousta mitenkään pääasiaksi. Enemmänkin toivoisin sen olevan vieraille rentoutumiskeino kuin janojuoma. 

Musiikki

Meille tärkeää on, että se on meidän näköistä. Kuitenkin haluan myös, että edelleen mennään vieraat huomioiden. Mulla on meistä selkeästi laajempi musiikkimaku, sillä kaikki klassisesta raskaaseen musiikkiin löytyy mun arkikuuntelulistalta. Mauri pudottaa pois kaiken herkistelymusiikin. Tämän vuoksi oli vaikeaa löytää kappaletta esim. kirkkoon esitettäväksi, koska mä en halunnu liian yleistä biisiä eikä Mauri itkuvirttä. 

Rennot bileet

Oikeastaan halutaan pudottaa kaikki jäykkyydet pois juhlapaikalle tultaessa. Toki joistain perinteistä pidetään kiinni, mutta halutaan tehdä nekin omaan tyyliin sopiviksi.

Meidän tyyli

Kaikki siis nitoutuu tähän. Mutta mikä se meidän tyyli on? Se on rento ja leikkisä, ihan niinkuin mekin pariskuntana. Ei mitään turhia kommervenkkejä, vaan yksinkertaista ja eleganttia. Vaaleanpunaista merkitsemään iloa ja nuoruutta ja musta ryhdittämään sitä. 

-Elina
TJ 290

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa oikein hyvältä! Vieraat varmasti viihtyvät ja saatte rennot bileet aikaan, kunhan muistatte itsekin nauttia ja rentoutua :) Jännitin itsekin vieraiden viihtyvyyttä, mutta kaikki meni lopulta ihan omalla painollaan ja kaikilla oli varmasti hauskaa. Vieraat ovat kuitenkin teidän tuttuja ja tulleet teidän takianne paikalle, kyllä he viihtyvät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, paperilla kaikki näyttää aina paremmalta. No ei vais, oon toisaalta tosi luottavainen vieraiden viihtymisen suhteen :) tärkeintä on kyllä pitää oma rentous etusijalla 😊

      Poista
  2. Meidän lista kuulostaisi aika pitkälle samanlaiselta. Meille on ennen kaikkea tärkeää, että häät ovat meidän näköiset toivottavasti elämämme parhaat bileet, joissa on rento tunnelma ja vieraat viihtyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että aika monella on tavoitteena nimen omaan Rennot häät. Mutta jokainen määrittelee rennon eri tavalla :D

      Poista
  3. Paljon samanlaisia ajatuksia täälläkin! :) Itse vihkimistä odotan itsekin jotenkin erityisellä innolla, mutta pidän myös itse tärkeänä juuri tuota että kaasoja/bestmaneja ei kuormiteta liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin voin vaan jo kuvitella sen kutkuttavan tunteen kun astelee alttarille 😍

      Poista