sunnuntai 9. joulukuuta 2018

elämää on myös häiden jälkeen

Koska häät eivät selvästikään ole tarpeeksi iso haaste meille, ja seuraava puolivuotta tulee olemaan varmasti elämän rennointa aikaa (haiskahtaa sarkasmilta) , on myös hyvä aika pohtia häiden jälkeistä elämää.

Olen ihminen, joka rakastaa tavoitteita ja kaipaan virikkeellisesti seuraavia etappeja elämään. Ja hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty, niin häissä kuin arjessakin.

Suurimpana haaveena häiden jälkeen meillä on talon rakentaminen. Olemmekin jo jonkin aikaa tutustuneet tämän hetkiseen tonttitarjontaan, mutta vielä ei se just meille sopiva tontti ole vastaan tullut. Ollaan suunniteltu meidän taloprojektin aikataulua niin, että tupareita vietettäisiin  Maurin kolmikymppisillä. Aikaa projektin toteuttamiseen on siis karvaa vaille kaksi vuotta. En vaan itse tiedä, kuinka kestän asua tässä nykyisessä kaksiossa enää hetkeäkään. Tuntuu, että 45 neliötä ei meinaa enää riittää kahdelle ihmiselle ja kahdelle kissalle.

Rakennussuunnitelmista kavereiden kanssa puhuessa, heitti eräs heistä pienen lisähaasteen. Hän veikkasi, että samaan aikaan tupareiden ja synttäreiden kanssa olisi hyvä pitää myös ristiäisiä. Tulisi kaikki samalla rykääsyllä.
Ei sinällään mikään huono idea ollenkaan. Voisin hyvinkin kuvitella itseni kulkemassa pienissä raskaushormoneissa raksalla kommentoiden työnjälkeä ja naputellen lautoja aliti kasvavan vatsan kanssa. Täytyisi vaan Maurille saada pieni vauvakuume, että hänkin olisi valmis niin suuriin elämänmuutoksiin.

Joka tapauksessa häät ensin. Halusin vain tähän väliin vähän pohtia, mitä häiden jälkeen olisi tiedossa. Mutta mennään ihan vaan projekti kerrallaan.

-Elina
TJ 181

4 kommenttia:

  1. Ihania suunnitelmia teilläkin! :) Mä oon myös sellainen, että aina pitää olla jotain projektia meneillään ja nyt häiden jälkeen pukkaa meilläkin talokuumetta. Tontteja onkin nyt selailtu ja pohdiskeltu jo pari kuukautta todella aktiivisesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea tontinetsintään! :) tuntuu ettei elämästä mitään tulisi, ilman pieniä projekteja :D

      Poista
  2. Meillä on myös samansuuntaisia suunnitelmia luvassa häiden jälkeen:) Meilläkin tämä meidän 43 neliön kämppä tuntuu ihan liian pieneltä ja ajatuksena olisi ruveta katselemaan uutta asuntoa ensi kesänä. Meillä on haaveissa oma rivitaloasunto kivalla pikku pihalla. Niin ja pitäisi niitä lapsosiakin ehkä pikkuhiljaa ruveta miettimään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, rivarissa olisi ihana joskus asua, ehkä sitten eläkepäivillä :D täälä päin ainakin tuntuu olevan rivitalo-osakkeet niin suosittuja, että vaikea saada. Onnea teillekin etsintään :)

      Poista