torstai 12. heinäkuuta 2018

minne hääyöksi?

Voi miten ihanaa näillä helteillä olis loikoilla jossain järven rannalla. Mun harmiksi meidän mökki ei oo järven rannalla, eikän ihan vielä yöpymiskunossakaan.
Tästä päästäänkin, ikään kuin pienenä aasinsiltana, meidän hääyön viettopaikkaan.

Pienenä pohjustuksena siis: Mun vanhemmat osti meidän maatilasta lohkotun paikan, jossa torppaa oli pitänyt iskän isoisän veli. Nyttemmin paikka on ollu kesäpaikkana jälkipolville, mutta viime vuosina se on ollut täysin käyttämätön. Tänä keväänä jälkipolvet halusivat myydä paikan ja me oltiin halukkaita ostajia. Toki pientä pintaremonttia tämä kaipaa, ja sen edistymistä pääsee seuraamaan toisesta blogista.

pihapiiri kaipaa myös ehostusta
Ihan alunperinkin mietin meille hääyön viettopaikaksi jotain mökkiä. Tällä hetkellä tämä on varmasti halvin ja paras vaihtoehto.

Kauhajoelta löytyy kyllä varsin hyvä hotelli, mutta en miellä sitä meidän paikaksi. Kuulostaahan se luksukselta, makoilla puhtaissa valkeissa lakanoissa ja nauttia runsasta aamupalaa.
Todellisuudessa se meillä kuitenkin menis niin, että mä nousen ylös viimeistään kasilta ja alan fiilistellä eilispäivää. Mauri nukkuu tasan siihen asti kunnes mä herätän sen, että pitää lähteä siivoamaan juhlapaikkaa.

Kaikista onnellisin olisin, jos pääsis omaan kotiin nukkumaan, siellä kuitenki nukuttais parhaiten. Se ei kuitenkaan oo ihan mahdollista 60 km välimatkasta johtuen.

Me otetaan se hotellihääyö huomioon sitten vaikka häämatkalla.

Mökin kanssa tavoitteena meillä on pitää siellä syksyllä häägroup tapaaminen, joten ei kun pensseli käteen ja maalaamaan. Samalla selviää, kelpuuttaako kaasokaksikko viettämään mun kanssa viimeisen neitiyön myös mökillä, vai kehitelläänkö suunnitelma B.

-Elina
TJ 330

8 kommenttia:

 1. Ihana mökki! <3 Minustakin olisi ihanaa viettää hääyö mökillä, mutta meille se ei taas taida olla vaihtoehto meidän mökin sijaitessa niin kaukana juhlapaikalta... Eli me varmasti "joudumme" tyytymään hotelliin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos 😊 onhan se aina niin harmillista päästä viettämään aikaa hotelliin 😂

   Poista
 2. Tämähän on kiva idea ja tärkeintä että se on just teidän näköinen ja teille sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tykätään kyllä tosta paikasta luonnon helmassa :)

   Poista
 3. Aivan mahtava! Varmasti on ikimuistoinen hääyö. :) Meidän häät on 15min maistraatissa, ravintolaan syömään ja sitten lento kanarialle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin aluksi ajateltiin, että lähdettäis suoraa häämatkalle, mutta päätettiinkin lähteä vasta syksymmällä 😊

   Poista
 4. Tää on mahtavaa, miten erilaisia toiveita ihmisillä on. Minä en viettäisi hääyötäni mökillä melkein vaikka maksettaisiin. :D Erilaiset parit ja erilaiset toiveet, onneksi kaikille löytyy oma mieluisa ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin parasta tässä hääblogien lukemisessa, kun erilaisia pareja ja tapoja pääsee seuraamaan 😊

   Poista