keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

hääaskartelu: kirjekuorten koristelu

Päätin jo aiemmin, että meidän hääkutsujen kirjekuoret ei tule olemaan helmiäisvalkoiset. Siis säästämme ja pitäydymme ihan perus kirjekuorissa. Pari viikkoa asiaa makusteltuani totesin, että kyllähän niissä kuorissakin olis kiva olla jotain ektraa. 

Olin jo varautunut opettelemaan jotain koukeropiirtoa, että kirjekuoret saisivat hienon koristelun. Onneksi ratkaisu asiaan käveli itsestään mua vastaan Halpa-Hallissa.

vielä 50 kirjekuorta koristeltava
Nämä tarralliset puiset kulmakoristeet osuivat silmiini, kun kävin katselemassa millaisia askarteluglittereitä oli tarjolla. Ihan alkuperäistarkoituksessa nämä on ihan vaan kulmakoristeita, eikä suinkaan sapluunoita.
Testailin ensin lyijykynällä onnistuuko nämä sapluunana ja lopputulema oli se, että vain sydän on sopiva siihen tarkoitukseen. Onneksi muut voi hyödyntää johonkin normi askartelussa.


ehkä jotain glitteriä se vielä kaipaa
Sydämen olisi voinut tehdä mieluummin häiden väreihin sopivalla vaaleanpunaisella, mutta mun brushduoissa ei sitä sävyä ole. Joten ihan perus punainen saa kelvata.

kynät: Suomalainen kirjakauppa
-Elina

TJ 338

2 kommenttia:

  1. Onpa tosi kiva idea! Ei olisi tullut itselle mieleenkään. Täytyy pitää mielessä, kun tekee kutsuja. Voisi sitten ostaa jotkut yksinkertaiset (lue: halvemmat) kirjekuoret, jos koristeleekin itse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että blogi on hyödyksi ja ideat inspiroi 😊

      Poista