tiistai 2. lokakuuta 2018

kaasojen ja bestmanien pukeutuminen

Kaasojen pukeutuminen jakaa monien mielipiteitä. Jotkut ostavat kaasojen puvut ja jotkut eivät halua vaikuttaa kaasojensa pukeutumiseen.

Itse kuulun enemmän tähän jälkimmäiseen kastiin. Haluan, että kaasot pukeutuvat itselleen sopivalla tavalla ja tuoden omaa persoonaansa esiin. Värien suhteen mulla ei oo siis oikein mitään sananvaltaa. Toki esitin toivomuksen, että jotain vaaleanpunaista olis kiva olla, mutta sen enempää en ota kantaa mihinkään sävymaailmaan. Kaasokaksikko kuitenkin ilmoitti, että haluavat pukeutua suhteellisen samalla tavalla ja jopa kaavailivat yhteistä shoppailureissua. Täytyy sanoa, että tämän asian suhteen on kiva, että kaasot tulee samasta kaveriporukasta ja tuntevat toisensa suhteelllisen hyvin.

Itse kuitenkin halusin kaasoille jotain identtistä, joten väkersin heille alla olevat rannekorut ruseteilla. Helmikorut toki ostin hääkirppikseltä halvalla, että en ihan omin kätösin alusta asti ole näitä askarrellut. 


Yllätyin itse taas bestmanien kohdalla, että heille jotenkin heti kaavailin tietyn asukokonaisuuden. Tai itseasiassa kaksikin, joista he saivat itse päättää kumpaa lähdetään toteuttamaan.
Vaihtoehdot olivat:
musta puku, musta paita, vaaleanpunainen solmio/rusetti ja vaaleanpunainen taskuliina
TAI
musta puku, vaaleanpunainen paita ja musta solmio.
Näistä bestmanit päätyivät musta paita + vaal.punainen rusetti ja taskuliina vaihtoehtoon. Koska mulla oli tästä niin selkeä visio, niin lupasimme kustantaa osan bestmanien asukokonaisuutta. Ilmeisesti aika harvinainen tämä musta puku + musta paita yhtälö, koska en löytänyt yhtäkään kuvaa interneti syövereistä. Mutta ihastelkaamme komeita bestmaneja sitte häiden kuvamateriaalista.

Näin siis meillä. Kuinkas muilla?

-Elina
TJ 248

6 kommenttia:

  1. Me kaavailtiin yhdessä kaasojen kanss tummanvihreitä kokopitkiä mekkoja. Vähän alkaa huolestuttavalta näyttää valikoima, koska mistään ei tunnu löytyvän sopivan hintaisia, oikean värisiä ja molemmille sopivaa mallia. :D Tytöt ovat vielä toistaiseksi omasta halustaan etsineet molemmat samanlaista mekkoa, mutta minun suunnastani ei mitään tälläisiä rajoitteita ole. Saattaa olla, että menee ihana värikin vielä vaihtoon, mikäli pikkujoulukausi ei räjäytä mekkokauppoja syvän vihreällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä metsästykseen! Ilolla kyllä näkisin tummanvihreät mekot, koska olisivat niin spesiaalit ja sopis varmasti teidän häihin :)

      Poista
  2. Meilläkin etsinnässä molemmille kaasoille luultavasti vaaleanharmaat maximekot. Itse en halunnut määrätä mitään tietynlaista mekkoa, mutta kaasot päätyivät ihanasti yksissä tuumiin etsimään ainakin samanhenkisiä mekkoja. :) Samanlaisia rannekukkia olen molemmille kaavaillut, joko aidoista kukista, tai itseaskarrellen hieman samankaltaisia kun nuo sinun tekemät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli aluksi ideana rusettien tilalle laittaa DIY kukat. Totesin sen kuitenkin liian monimutkaiseksi omalle kärsivällisyydelle, niin yksinkertaistin sitten ideaa :D

      Poista
  3. Mun puolesta kaasot olisivat saaneet valita millaiset asut vaan, mutta he välttämättä halusivat että kaikilla on samanlainen joten en pistänyt vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, munkin kaasot totesivat, että kivempi näyttää keskenään samalta, että erottuu joukosta :D

      Poista