tiistai 16. lokakuuta 2018

katsaus suunnitteluun - alle 8 kk häihin

8 kuukautta on vielä pitkä aika, mutta varmasti se hujahtaa hetkessä ohi.

Tällä hetkellä suurinpina puuttuvina asioina on mun sormus ja mekko, jotka kummatkin saavat edistysaskelia tässä lähikuukausina. Myös menu on päättämättä, ja täytyisi palaveerata myös meidän keittiöhenkilön kanssa. Meidän ruokajutuista täytyisikin tänne hieman avautua.



Kutsuista pitäis tehdä testiversio. Päätimme myös joulukorttien mukana laittaa pienen save the date -ilmoituksen. Tämä siksi, että kaikki vieraat osaa varautua kutsun saapumiseen ja majoittumisen tarpeeseen.

Nyt heti -listalla on kampaajan varaaminen. Omalle kampaajalle tein jo alustavan varauksen, mutta kaasoilta vielä moinen uupuu. Myös Maurille ja bestmaneille kampaaja on pohdinnassa, vai pihistettäisiinkö sittenkin tässä asiassa.

Oman meikkini suhteen päätin pihistellä ja tehdä sen itse. Instagramista (@miserybusinesswedding käy seuraamassa jos et vielä ole) löytyykin mun eka testimeikki, joka onnistui yllättävän hyvin. Mutta enemmän meikkijuttuja sitten, kun oon harjoitellut vielä muutamaa muutakin meikkiä.

Muuten normielämässä on kiirettä pitänyt. Töissä on ihan jäätävä kiire ja oon tehnyt myös neljänä viikonloppuna kiireellisiä työjuttuja. Toisaalta ylitöitä oon yrittänyt vähän tässä kerryttääkin, että saisin häiden aikaan niitä käyttää.

Miltä muiden ensikesän morsioiden suunnittelu näyttää?
-Elina
TJ 234

4 kommenttia:

  1. Tällä morsiamella on hääpuvun metsästys alkanut. Ensimmäisellä sovituskierroksella puku ei vielä löytynyt, joten metsästys jatkuu. Myös kakkutaituriin pitäisi saada yhteys. Mikä onkaan hermoja kiristävämpää kuin se, ettei saa sähköposteihin vastausta... Ihailen rohkeuttasi tehdä itse häämeikin. Tsemppiä hääjärjestelyihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköpostien lähettely ja vastausten odottelu on kyllä yks tympeimmistä jutuista! Kiitos :) en oo ikinä ollut kenenkään meikattavana, niin mun mielestä vapauttavampaa, kun saa syyttää itseään, jos ei lopputulos olekaan oikeanlainen 😅

      Poista
  2. Ihailen aina niitä, jotka uskaltavat tehdä häämeikkinsä itse 😃 pidän omia meikkaustaitojani ihan kelpoina, mutta hääpäivänä ottaisin meikin onnistumiseta ja pysyvyydestä potentiaalisena hellepäivänä liikaa paineita 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pohjatuotteisiin täytyy kyllä tutustua vielä rutkasti, että varmasti tiedän meikin pysyvän 😊 ei mullakaan oikein muita huolenaiheita tässä ole :D

      Poista