sunnuntai 7. lokakuuta 2018

hääbändi

Me ehdottomasti haluttiin perinteiset tanssihäät. Ja livemusiikki oli siis meidän ykkösvalinta. Mun oma suku on tanssivaa porukkaa ja meidän kavereistakin löytyy niitä, joiden mielestä muutama valssi on häissä kiva päästä pyörähtämään.

Bändissä on meille tärkeintä, että kaikenlainen musiikki onnistuu. Bändin valintakin onnistui aika mutkattomasti, sillä tämä bändi oli soittamassa myös Maurin bestmanin häissä. Bändin solisti on myös Maurin tuttu ja omaa aivan mahtavan äänen.


Bändi on nimeltään Ex-tempporee (linkki heidän facebook -sivulle) Kannuksesta kotoisin oleva bilebändi. Heidän päämussiikkiin kuuluu suomirock ja -pop, mutta myös valssit ja humpat taittuu.

Meidän häissä heiltä kuullaan yksi 45 min setti perinteisempää tanssimusiikkia ja kaksi 45 min settiä sitten vallattomampaa kevyttä musiikkia. Saimme myös esittää biisitoiveita bändille, joita he toteuttavat omien resurssiensa mukaan. Tämä omien toiveiden esittäminen on mun mielestä aika must -juttu, vaikka niitäkin bändejä löytyy, jotka eivät soita morsiusparin toiveen mukaan muuta kuin häätanssin.

Bändin solisti, jonka kanssa olemme hoitaneet bändin buukkaamisen, kiitteli myös meitä aikaisesta yhteydenotosta. Kuulemma ei ole ennenkuulumatonta, että Keskipohjanmaan alueella esiintyminen varataan muutaman kuukauden varoitusajalla, jolloin uusien biisien harjoittelu on aika rajoittunutta. Onhan se aivan ymmärrettävää, koska soittohommat on bändin jäsenille harrastus "oikean" työn ohella.

-Elina

1 kommentti:

  1. Aw, this was a very nice post. In thought I would like to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and on no account appear to get one thing done. slots for real money

    VastaaPoista