torstai 27. syyskuuta 2018

miten paljon hääohjelmaa on tarpeeksi?

Yksi meidän häätapaamisen puheenaihe, oli häiden ohjelma. Pääasiassa häiden ohjelma on meidän suunnittelemaa, mutta pari ohjelmaa tulee kaasoilta ja bestmaneilta yllätyksenä. 

Ohjelman keksiminen ei oo vaikeaa, mutta suhteuttaminen kaikkeen muuhun ohjelmaan haastavaa. Koska me halutaan mieluummin toiminnalliset ja ohjelman täyteiset häät tuntui pelottavalta lähteä haalimaan näinkin paljon ohjelmaa, kuin mitä meille nyt on tulossa.


Yleisesti meillä on koko ajan aktiviteettina Photobooth ja valokuvapuu meidän elämästä. Sen lisäksi meille tulee vieraskirjalappuset, jotka asetetaan valmiiksi jokaisen paikalle ja ne saa illan mittaan täyttää.

Illan ohjelma alkaa puheilla. Sen jälkeen testataan vieraiden tietoutta meistä ja pari yllärileikkiä. Loppuillasta vielä varmaan heitetään kimppua ja sukkanauhaa. 

täytyy myös muistaa ottaa rennosti ja nautiskella kuohuvasta
Eli kaikenkaikkiaan meille tulee 8 erilaista ohjelmaa, joiden lisäksi pidän tärkeänä myös päästä juttelemaan vieraiden kanssa. Tuntuu aika kunnianhimoiselta, että saadaan tämä kaikki tehtyä rennosti ilman kiirettä. Sen vuoksi oon myös sanonut, että en halua mitään kamalan pitkiä ohjelmanumeroita, koska helposti niihinkin vieraat tylsistyy. Pidetään siis kaikki nopeana ja yksinkertaisena. :D

Onko muille tulossa enemmän vai vähemmän ohjelmaa?

-Elina
TJ 253

4 kommenttia:

  1. Minä olen koko ajan enemmän kallistunut runsasohjelmaisen hääpäivänä puolelle, vaikka aluksi vierastin ajatusta. Nyt ollaan juuri samojen ongelmien äärellä: mikä määrä on hyvä ja mitkä leikit/ohjelmat toimisivat? Kauhean vaikea minusta yrittää hahmottaa päivän rytmiä!

    VastaaPoista
  2. Se juuri, ja paljonko ohjelmaa voi jättää vaikka kahvin jälkeen 🤔

    VastaaPoista
  3. Me pohdimme täällä juurikin samoja asioita, varsinkin kun saimme vihdoin varmistuksen vihkiajalle ja illan kulkua pystyy hieman konkreettisemmin jo suunnittelemaan... Ehkä mieluummin hieman "liikaa" ohjelmaa varalla kuin liian vähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon todennut että runsaasti ohjelmaa on viihdyttävämpää kuin vain vähän ohjelmaa :)

      Poista