tiistai 25. helmikuuta 2020

vapaa-ajan puuhaa

Leikkien lisäksi meillä oli muutama vapaa-ajan puuha. Yhtenä pienenä mokana meillä kävi, että kukaan ei muistanut yleisölle mainostaa kunnolla sivuaktiviteetteja. Onneksi niiden "suorituspaikat" oli näkyvillä, niin ihmiset itse löysivät paikalle.

Vieraskirjalappuset


Meillä ei juhlapaikalla ollut vieraskirjaa ollenkaan, vaan vieraat saivat jättää meille tervehdykset lappusilla. Vinkkejä haimme seuraaviin. Vinkit kestävään avioliittoon. Jos alkaa ärsyttää, kannattaa? Ehdotuksia mahdollisten tulevien lastemme nimeksi. Kaikkiin kohtiin saatiin erittäin lennokkaita ja hyviäkin vastauksia. Näitä on mukava lueskellä kiikkustuolissa vanhana.


Vapaa rupattelu 

En tiedä jäikö tätä vapaata aikaa hieman liikaakin jonkun mielestä. Mutta ainakin pääsi kaikkien kanssa vaihtamaan pari sanaa. Tämä oli itselle ainakin mukavaa, koska harvoin sitä näkee näin monta läheistä ihmistä kokoontuneena yhteen.


Valokuvausseinä


Alun vieraskuvauksen jälkeen seinä oli kaikkien vapaassa käytössä. Meillä oli lisäksi muutama tekstilappunen ja kehys tätä kuvausta värittämään. Mulla ei oo pelkistä tekstilapuista kuvia, mutta teksteinä meillä oli mm. tulin ku täältä saa kaakkua, ristus notta moon pöhönäs ja kaikki saa, mutta komiat ensi.

Kuvausseinä toimi niin, että jokainen sai kuvata omalla kännykällään tai nykäisemällä meidän kuvaajaa hihasta. Jonkin aikaa pohdin täytyisikö aseistaa mun kamera kuvausta varten, mutta tämä toimi erittäin hyvin ilman sen ihmeellisempää kuvausvälineistöä. Osalle vieraista olenkin nyt lähettänyt whatsappilla kuvia, joten kuvat ovat päätyneet oikeille omistejillekin. 


-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti