tiistai 18. helmikuuta 2020

häävalssi, tanssia ja heitot

Kahvin jälkeen alkoi bändin setit meidän häävalssin johdolla. Hääbändimme Amorin Nuolet sovitti toivehäävalssimme Mintun ja Vernerin häävalssin tanssittavampaan muotoon. Onneksi saatiin uudelleen sovitettu versio testikuunteluun, niin päästiin muutamaan otteeseen sen tahdissa aiemmin jo harjoittelemaan.Meidän häävalssin jälkeinen valssi tanssittiin munvanhempien kanssa ja muu juhlaväki sai liittyä jo mukaan. 


Bändi soitti kolme 45 min settiä. Ensimmäinen alkoi klo 20:00 ja oli pääasiassa tanssimusiikkia. Yhdeksältä ja kymmeneltä alkaneet setit olivat sitten paljon menevämpää musiikkia. Aivan viimeisenä biisinä bändi soitti Hurricanesin Get On ja lähes kaikki paikalla olleista vieraista löytyi tanssilattialta. Bändikin kiitteli meidän vieraitamme tästä innokkaasta osallistumisesta. Etenkin, kun päivä oli ollut aivan tuskaisen lämmin.Ensimmäisen tauon aikana pidimme kimpun ja sukkanauhan heitot. Me päätimme toteuttaa heitot sukupuolineutralilla tavalla. Kummatkin heitettiin yhtä aikaa, eikä siis ollut väliä nappasiko kukan vai sukkanauhan. 


Kukan nappasi yksi mun kavereista ja sukkanauhan mun veli. Hauskasti kummankin kiinniottajan häät on tulossa tulevina kesinä.


-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti