torstai 5. maaliskuuta 2020

iltapala

Häät lähenee loppuaam ja viimeinen, niin sanotusti virallinen, ohjelma oli iltapala. 


En oo oikein ikinä tykännyt, että iltapalana olisi pelkkiä juhlaruuan jämiä. Niinpä alkuperäinen idea tais olla joku hodaribaari tmv. Noh toisaalta se tuntui suhteellisen raskastöiseltä, koska tottakai olisin halunnut itse leivottuja hodarisämpylöitä! Ei ne kaupan versiot oo mistään kotoisin. Niinpä oman mielenterveyden vuoksi päätettiin hylätä hodaribaari.


Eräänä päivänä käytiin Maurin kans Aurettaressa, jossa hänen sisko on töissä. Siellä syötiin maan mainioita itse tehtyjä lihapiirakoita ja siitä se keskustelu sitten lähti. Laitettiin lihapiirakat Maurin siskon tekeminä tilaukseen meidän iltapalaksi. Muutaman mutkan kautta lihapiirakat vaihtui lihapasteijoiksi, mutta nekin oli itse tehtyjä joten namnam.

Pasteijoita taisi olla 150 kpl ja suurin osa vierasta oli vielä paikalla. En muista montako pasteijaa jäi yli, ehkä noin 30 kpl. Ja kyllä niitä myös kehuttiin. Ja määräkin oli just eikä melkein hyvä. 


Pasteijoiden kaverina tarjottiin niitä kuuluisia rääpeitä, mutta se oli ihan jees. Näin saatiin jämäruokaa vähemmäksi, vaikka sitä silti jäi ihan kivasti yli.

Seuraavana päivänä siivouksen lomassa pidettiin rääpiäiset, ja silti ruokaa jäi aivan passelisti. Vieläkin löytyy meidän pakkasesta nyhtöpossua.

-Elina

Kuva: Kankaanpään valokuvaamo (blurraukset by me)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti