sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

morsiamen asusteet

Asusteeni muodotuivat pitkälti hiuskoruni sekä Kalevala Korun Vanamo -sarjan rannekorun ympärille, jotka olivatkin ensimmäiset hankinnat hääkokonaisuuteeni. Tarkempaa tarinaa pannan taustalta löydät täältä. Rannekoru minulla olikin jo valmiina, sillä se oli aikoinaan yksi valmistujaislahjoistani. Panta itsessään on niin näyttävä, että totesin muun muassa hunnun olevan turha lisä hääkokonaisuuteeni. 


Aluksi ajattelin, että hienoa olisi, jos korut olisivat samaa sarjaa, eli Vanamoa. En kuitenkaan niin ihastunut Vanamon korviksiin, että olisin tuntenut ne omakseni. Kaulakorut puolestaan ovat niin vaikuttavia yksilöitä, että en nähnyt niiden sopivan yhteen pannan kanssa. Uskon kuitenkin, että tulen jonkun sarjaan kuuluvan kaulakorun ostamaan vielä omakseni.

Tavoitteena oli siis löytää korvikset, joissa olisi helmet ja blingit. Näin se yhdistäisi hiuspantaa sekä rannekorua. Tämän lisäksi halusin kaulakoruksi jonkun todella yksinkertaisen, koska tiesin pukuni korsettiosan olevan yksi katseenvangitsija lisää.

Korvikset löytyivät Glitterin alelaarista ja kaulakoru äitini kätköistä. Onneksi ei sen suurempia etsintöjä näiden vuoksi tarvinnut tehdä.


Jo aiemmin esitellyt kengät sekä mun "kakkoskengät" eli häävillasukat olivat oikeastaan ainoat flopit hääpäivässä. Jo valokuvauksen aikana jouduin luopumaan noista kymmenen sentin koroista, koska nurmikolla ei niiden kanssa tallustelu oikein luonnistunut. Kuumuuden vuoksi mun jalat turposi aivan älyttömästi ja kenkien pukeminen niiden riisumisen jälkeen oli vähän tuskallista. Kuumuudesta johtuen, ei myöskään tullut mieleeni pukea villasukkia. Pienen sateen jälkeen, en myöskään halunnut pilata villasukkia kuraisessa pihassa. Ihan perus balleriinat olisivat olleet ihan hyvä heittää hääpäiväksi mukaan. No tallustelin sitten hääpäivän pääasiassa ilman kenkiä.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä myös mun sormukset. Nää on niin kauniit! ♥

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti