sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

toimelias viikonloppu

Pahoittelut parin viikon hiljaisuudesta. Täytyy sanoa, että parin viikon blogitauko teki aika hyvää ja nyt tuntuu olevat hyvä flow viedä viimeiset pari kuukautta häiden osalta purkkiin.

Käytiin sopimassa kukat Niemisen puutarhalla. Mietittiin kauan aikaa hankimmeko kukat juhlakukat.fin kautta, joka hauskana faktana on itseasiassa Kauhajokinen yritys. Mutta päätimme kuitenkin tukea puutarhaa. Fliristin kanssa tapaaminen sovitaan myöhemmin huhti-toukokuulle, sillä hän ei ollut lauantaina töissä. Valitsemamme kukat kuitenkin ovat saatavilla juuri meidän häiden aikaan.

Tein lisäksi pienen testiyhdistelmän meidän kattauksesta, kaikkine elementteineen ilman kynttilöitä ja kukkia sekä lautasliinoja.
Monen pähkäilyn päätteeksi päädyin ostamaan meille kaitaliinoiksi Jukka Rintalan viukakuosiset paperiliinat. Näin kaikki yhdistettynä lopputulos on vähän villi, asettelua täytyy hieman miettiä. Pätkitäänkö esimerkiksi kaitaliina pienemmiksi pätkiksi tai ripotellaanko purkit pitkin pöytää. Toisaalta tällainen kuviollinen kaitaliina tekee sen, ettei purkkeja tarvitse olla niin montaa per pöytä.


Tänään kävimme meidän keittiöhenkilön kanssa juhlapaikalla vähän tutkailemassa ja pohtimassa menun lopullista muotoa. Asiat siis selkiytyy ja häät lähestyy. Ens viikonloppukin on aika häätäyteinen, mukavaa pientä parisuhdeaikaa tiedossa.

-Elina
TJ 68

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti