perjantai 8. maaliskuuta 2019

kolme kuukautta häihin

Näin jälkiviisaana on hyvä sanoa, että kaikista ihanteellisinta ei ole lähteä rakennusprojektiin hääprojektin ollessa vielä kesken. Jotain hyvää kuitenkin kahden vuoden suunnittelusta on ollut, sillä tuskin muuten oltaisiin häiden suhteen näin hyvällä mallilla.

Kolme kuukautta kuulostaa samalla kauhean kaukaiselta, mutta kuitekin pelottava läheiseltä. On siis oikeasti aika kääntää katse niihin häiden "pienempiin" juttuihin. Mitä siis kolmessa kuukaudessa tulisi vielä tapahtua?

Kukat

Kun tiedät mitä haluat, mutta et ole varma mistä ne on järkevin hankkia. Kukat ovat muutenkin meidän pihistyslistalla, niin helpointa olisi hankea neilikkakimppuja perus marketista. Mun kimppu ja Maurin viehe taas tullaan kyllä ottamaan jonkun ammattilaisn tekemänä.

Ikea reissu

Vaikka olenkin pyrkinyt hankkimaan kaiken kirppareilta, niin jotku jutut on vaan kannattavinta hakea ikeasta. 

Juomat

Näiden vuoksi täytyisi istua alas ja ajatella järkevästi mitä kannattaa hankkia ja mistä. Onko kuitenkaan järkevintä lähteä Viroon asti?

Ruuat

Tarkempaa suunnittelua määrien suhteen pitää vielä tehdä.

Kakut

Samoin kuin ruokien kanssa, nämä täytyy äidin kanssa miettiä loppuun asti.

Mekko

Mekkoasia konkretisoituu tulevina viikkoina, kunhan pääsen sovittamaan alustavaa mallikappaletta. Samalla päästään suunnittelemaan puvun yksityiskohdat ja sitten eikun häitä päin.

Kuvaustausta, tienvarsikyltit, vieraskirja, paperituotteet ja pöytänumerot

Ainoat oikeasti puuttuvat "pikkujutut". Me yritetään jostain ostaa käytetyt kyltit, jos vaan löytyy. Muita varten onkin tehtävä vielä pientä askartelua. Ja edelleen olen hämmentynyt, kun en vaan löydä just semmosta vieraskirjaa, mitä etsin. -syvä huokaus- 

Sulhasen puku

Tämä tullaan vuokraamaan, mutta emme vielä ole ottaneet yhteyttä vuokrapaikkaan. 

Morsiamen asusteet

Enää puuttuu joku kaulakoru ja häälaukku. Kummatkin ajattelin lainata sukulaiselta. 

Täytyy sanoa, että intensiiviset kolme kuukautta tiedossa.

-Elina
TJ91

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti