tiistai 20. marraskuuta 2018

ei pitopalvelua meidän häihin

Häiden ruoka-asiat on asia, jossa tulemme säästämään rutkasti, mutta emme kuitenkaan pihistämään laadusta. Menun halusimme pitää yksinkertaisena ja sen vuoksi erillisen pitopalvelun palkkaaminen tuntui kalliilta vaihtoehdolta.

Meidän idea sai siivet 2017 talvella, kun veljeni kihlajaisissa kaikki tarjottavat tehtiin äitini ja veljeni anopin toimesta. Illan mittaan pienissä sievissä tulikin tämän veljeni anopin kanssa puheenaiheeksi meidän häät, joihin hän jo tuolloin ilmaisi kiinnostuksensa tulla keittiölle hääräämään. 



Tuosta pian parin vuoden takaisesta kohtaamisesta ideaa lähdettiin jalostamaan. Ja pohdittiin Maurin kanssa tahollamme, kuinka toteuttaisimme ruuan ilman sen virallisempaa pitopalvelua. 

Maurin suuri toive oli aluksi varraspossu. Tästä haaveesta ollaan nyt todennäköisesti luopumassa ja meidän talouden kokkikolmonen alias rakas mieheni valmistaa nyhtöpossua omilla kätösillään.

Nyhtöpossun kaveria tarjoamme perunoita jossain muodossa sekä kasviksia. Koko komeuden kruunaa salaattibuffet, josta jokainen saa koota haluamiaan salaattiaineksia. Ruokamme tulee siis olemaan rentoa ja suhteellisen perinteistä kotiruokatyyppistä. 


Kaikista ihaninta koko suunnittelussa on löytää just meille sopivat ratkaisut. Tuskin maltan odottaa vielä parisataa päivää, että päästään yhdistämään meidän kivat jutut yhdeksi ihanaksi päiväksi.

-Elina
TJ199

2 kommenttia:

  1. Rohkea veto tehdä itse häihin ruoat! Jos menun pitää tarpeeksi yksinkertaisena niin varmasti lopputuloskin on hyvä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mekin se ajateltiin, muutenkaan emme meidän haihin haluta mitään super hifistelyruokia 😊

      Poista