maanantai 19. elokuuta 2019

puheita ja pari leikkiä

viimeiset neuvottelut ennen ohjelman alkua
 Ruokailun ja pienen ruuansulattelun jälkeen alkoi ohjelmaosuus. Ensimmäisenä saimme kuunnella kaasojen puheet. Näissä muisteltiin matkaa tapaamisestamme nykypäivään. Kaasojen jälkeen pääsi suvun vanhin eli Maurin tällä viikolla 90 vuotta täyttävä mummu ääneen. Hän on kova runoilija ja tarinan kertoja ja häneltä kuulimmekin juttuja Maurin elämän varrelta. Halusimme vain kaksi puhetta, sillä se sopi parhaiten juhlamme luonteeseen. Morsiamen isän puheenkin päätimme jättää pois, koska isällä oli tarpeeksi jännitystä laulussaan vihkimisen yhteydessä.

Näiden puheiden jälkeen saimme kuulla kaverini Janeten laulua. Häntä säesti hänen siskonsa ukulelellä ja kappale oli Täydelliset alkp. es. Aurora. Kappale oli Maurin idea ja Janettea pyysin jo aika suunnittelun alkuvaiheessa laulamaan. Hän itse keksi pyytää siskoaan säestämään ja ukulele oli ihanan persoonallinen valinta siihen


Tämän avauksen jälkeen alkoi ensimmäinen ohjelmanumero, tiukka visa hääparista.
Kysymyksinä oli mm. Mikä oli hääparin lemmikkikissojen nimet, Mikä Maurilta meni hajalle ensimmäistä kertaa tullessaan Seinäjoelle sekä Hääparin yhteiset kiinnostuksen kohteet.


Kahdeksasta kysymyksestä parhaiten vastaanneita joukkueita oli kaksi ja kummmatkin tiesivät 7/8. Palkinnoksi jaettiin virvoittavat trip-mehut. Palkinnon keksiminen oli yllättävän vaikeaa, sillä sen tuli sopia tarpeen mukaan myös lapsille. Aluksi ajattelimme jäätelöitä, mutta juhlapaikalla ei ollut pakastinta. Jääkaappikylmät juomat upposivat voittajille kuin kuuma veitsi voihin.Tähän väliin viimeisenä ohjelmanumerona oli kaasojen ideoima välijumppa. Juhlaväelle jaettiin paperi ja eri kohtien mukaan vieraiden oli noustava ylös. Meidän tehtävänämme oli arvata mikä oli juhlavieraiden nousemisen syy. Loppujen lopuksi ei tämä leikki ollut niin kovin miellyttävä helteellä, mutta onneksi kaikki vieraat kuitenkin osallistuivat innokkaasti.


-Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti