lauantai 4. toukokuuta 2019

TJ35

Viime tekstin jälkeen ollaan oltukin siinä kuuluisassa hääkuplassa jo melkein kuukauden verran. Samalla ollaan päästy todella lähelle hääpäivää, enää pian kuukausi jäljellä.

Oon huomannut, mitä lähemmäs hääpäivää tullaan, sitä vaitonaisempi haluan blogin puolella olla niistä konkreettisista yksityiskohdista. Täytyyhän jotain jättää yllätykseksikin. Instagramin puolelle tulee päiviteltyä varmasti herkemmin asioita, joten kannattaa ottaa se seurantaan @rakkausretkella.

Viime kuun loppuunmennessä oli viimeinen ilmoittautumispäivä. Muutama tärkeä ilmoittautuminen vielä uupuu, mutta vierasmäärä on suunnilleen nyt tiedossa. 


Ensi viikolla mulla alkaakin kakkutehdas. Ja perjantaina päästään päättämään musiikeista kanttorin kanssa.

Meidän polttarit on myös edessäpäin, jonka vuoksi oonkin nähnyt jo muutaman painajaisen. Kaasot ovat kyllä vahvasti sanoneet, että mun polttariyllätys on, ettei niitä ole ollenkaan. Oon kyllä kuullut useammalta taholta, että polttareita ollaan järjestämässä.

Ainoana ikävänä seikkana häiden järjestäminen toisella paikkakunnalla on se, että suurin osa asioista täytyy hoitaa viikonloppuisin tai jotenkin livistämällä töistä aiemmin. 60 km ei kuitenkaan ole pitkä matka, mutta vaatii aina vähän pohdiskelua, kun ei ihan vaan yhden jutun vuoksi kehtaisi ajella edestakaisin.

Hurjaa edes ajatella, kuinka parin vuoden suunnittelu on jo loppusuoralla.

-Elina
TJ35

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti