lauantai 27. tammikuuta 2018

unelmien häämekko

Mekko on asia, josta mulla on vähän ristiriitaiset mietteet. Toisaalta en haluaisi käyttää siihen paljoa rahaa, mutta samalla haluan sen olevan mun unelmien mekko.

Mekkoon mulla on kolme kriteeriä. Liehuhelma, ei laahusta, eikä mitään ylimääräisiä koristuksia. Ehkä äidin mieliksi täytyy jotkut olkaimet/hihat mekosta löytyä. Oon täysin ihastunu MoriLeen mekkoihin ja jo henkisesti varautunu, että unelmien mekko tulee ylittämään sille suunnitellun budjetin. En oo ainakaan vielä tähän mennessä törmänny käytettynä mun kriteereihin sopivaa mekkoa. Toki voihan olla, että kun sovittelemaan pääsen, niin ajatukset heittääkin yhtäkkiä härän pyllyä.
kuva instagram
Jos kuitenkin palataan vielä asiaan "unelma mekko". Yksinkertaisen mekon koristeeksi oon alusta asti ajatellu jotain vyötä, ehkä jotain blingblingiä tai mustaa pitsiä. Kunnes täydellinen idea lipui mun mieleen Mennään naimisiin -messuilla, kun nuoret Suomalaiset suunnittelijat olivat kertomassa työstään.

Mun suunnitelmana on teettää mekon katseenvangitsijaksi musta korsettivyö. Sitä koristeltais pitsillä ja pohjalaiseen tyyliin helävyön heloilla.
Ensin vaan täytyis saada se mekko metsästettyä, tai sitten sekin täytyy lähteä teettämään.

pieni luonnos unelmasta
-Elina


2 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea! Ja toisi täydellisesti esiin sun taustaa ja häiden teemamaailmaa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, miten idea kehittyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon kyllä ittekki niin innostunu tästä ideasta :)

      Poista