tiistai 16. tammikuuta 2018

Kultajousi, Princess ja Sofia Öster

Kuten jo aiemmin totesin, ovat häämessut oiva paikka sormuksen ostamiselle. Ainakin Mennään naimisiin -messuilla viime viikonloppuna oli edustettuna niin laaja kultasepänliikkeiden kavalkadi, että varmasti jokaiselle löytyy jotakin.

Itse en vielä pidä kiirettä sormusasian kanssa. En siis jaksanut jonotella sovittamaan sormuksia, vaan annoin mahdollisuuden heille, joille se oli ajankohtaisempaa. Olen kuitenkin aktiivisesti selaillut eri koruliikkeiden nettisivuja ja tehnyt vertailua omista mieltymyksistäni sekä kriteereistäni.


Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että halusin kihlakseni yksinkertaisen timanttileikatun sormuksen. Sen pariksi sopii oikeastaan minkälainen sormus tahansa.

Mulle on kuitenkin tärkeintä, että tulevassa vihkissä on timantteja. Tärkeää on myös sormuksen laadukkuus sekä kotimaisuus. Nämä kaikki kriteerit täyttyvät Kultajousen Princess -mallistossa

Kultajousen messuosastolta bongasi myös Uuden Princess-kasvon, Suomen Huippumalli haussa - ohjelmastakin tutun, Sofia Österin. Hänen klassisen kauniit piirteensä yhdistettynä timanttikoruihin sekä häämekkoon loivat täydellistä häätunnelmaa osastolle.


-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti