tiistai 23. tammikuuta 2018

häiden tyyli ja teema

Noin vuosi sitten pohdin meidän häiden teemaa. Paljoakaan ei asiat siitä oo muuttunut, sillä edelleen tavoitteena on elegantit yksinkertaiset häät. Pari lisäystä on kuitenkin tehty. 

Koska ihana sulhoni on sisäistäny Etelä-Pohjalaisen puukkojunkkariuden, niin hänen ehdotuksestaan lisätään häihin Etelä-Pohjalaisia elementtejä. Itte oon niin sydänvereen Etelä-Pohjalainen, joten oon enemmän kuin ylpeä rakkaastani, kun hän on niin hyvin kotoutunu tänne. Toki hauskana nippelitietona sukujuurista, virtaa meidän kummankin verissä myös Karjalaisverta. Maurin isoisä ja mun isoäiti ovat kummatkin kokeneet evakkoretken.

kuva
Pohjalaisuuden lisäksi lisäämme teemaan ripauksen rokkia. En tiä viä, miten konkreettisesti rokki tulee näkymään muuten kuin mustan värin käyttönä. Periaatteeshan rokki ja pohjalaisuus kulkee jo valmiiksi käsi kädessä, sillä joka juhannus vietetään Kauhajoella Nummirock.

Suunnitteilla siis yksinkertaisen elegantit häät ripauksella pohjalaisuutta ja rokkia. Huhuh, kuulostaa aika sekamelskalta. Ei kuitenkaan mahdottomalta.

-Elina

PS. Vielä tänään ja huomenna aikaa osallistua arvontaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti