lauantai 20. tammikuuta 2018

Make Up Storen meikit ja vuosi hääbloggaajana + ARVONTA

Lupasin esitellä nämä Make Up Storen meikit jotka sain Mennään naimisiin -messuilta viikko sitten.
Sanoisin, että tärkeysjärjestyksessä pidän meikkiä hääpäivänä tärkeämmässä osassa kuin esimerkiksi kampausta. Sen lisäksi oon aika kiinnostunu meikkaamisesta, joten meikit on hauskoja leikkivälineitä.

Tykästyin näiden Make Up Storen luomivärien laatuun. Mulla on aina ollut ongelmana raskaat luomet ja että luomiväri paakkuunttuu luomivakoon. Näissä ei kuitenkaan sitä ongelmaa ollut. Mun onnekseni sain värimaailmaltaan täysin kuin mulle luodut paletit.

Yksivärinen tuote on Microshadow värissä Cupol. Väriltään kimalteleva tumman ruskea luomiväri, jolla jo pienelläkin määrällä saa aikaan peittävyyttä. Ekalla kerralla otin tuotetta aivan liikaa ja oli hirvittävä työ saada se häivytettyä.Triopaletti oli myös peittävyydeltään priimatasoa. Tämän Shade Collection Red, Velvet Trio on tarkoitettu niin luomiväriksi kuin poskipunaksi ja korostukseenkin. Varsinkin poskipunana tuo tumman punainen oli oikein kiva. Pienenä yksityiskohtana paletin avausmekanismi.Saaduista meikeistä huultenrajauskynä ja huulipuna eivät olleetkaan ihan mun värisiä. Kuten jo tässä tekstissä mainitsin, niin en ole mikään nudehuulipunien ystävä. Siitä se ajatus sitten lähti.

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi tämän hääblogin parissa. Vuosi on ollut vaiherikas ja hääjärjestelyt edenneet hitaasti. Tästä kuitenkin se vauhti vasta kiihtyy, sillä häihin jäljellä vuosi ja neljä kuukautta. Vuoden rajapyykki siis lähestyy kovaa vauhtia.

Tästä vuodesta kiitoksena teille lukijoille, haluan arpoa tämän rajauskynä + huulipuna -paketin.

Huultenrjauskynä sävyssä Wedding Night ja huulipuna Misty Rose. Kummatkin pitäisi olla mattasävyjä ainakin paketin mukaan.Osallistuaksesi arvontaan kommentoi instagramnimimerkkisi tämän postauksen alle sekä seuraa blogia instagramissa @miserybusinesswedding.
Arvonta suoritetaan Keskiviikkona 24.01.2018 klo 21:00 ja voittaja ilmoitetaan instagramissa.

-Elina

Edit: arvonnan voitti Teija Hämäläinen

2 kommenttia:

 1. Mukana.
  instassa:hamalainenteija
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Vois olla mun värisiä, ja hyvä syy nähdä jos voittaasin ;D
  Joten insta: tiiuo

  VastaaPoista