torstai 8. maaliskuuta 2018

vieraslahjat

Kun tässä vieraiden makuun ollaan päästy, niin miksei mentäis vielä yksi teksti aiheeseen liittyen.


Tuntuu, että osittain vieraslahjan merkitys on nykyhäissä pienentynyt. Itsekin en niin vieraiden lahjomiselle lämpene, vaikka pienet saippuat söpöjä onkin. Toisaalta haluaisin, että vieraille jäis meidän häistä joku konkreettinen muisto valokuvien lisäksi. En kuitenkaa oo minkään turhan krääsän ystävä.

Olen jo jonkun aikaa pyöritellyt mielessä ajatusta hääohjelmalehtisestä. Sinne siis koottaisiin mm. tärkeät ihmiset, päivän ohjelma ja istumajärjestys. Näin säästettäis kaikes pienes näpräämises, mutta kuinka moni vieras sen veisi kotiin ja säilöisi muistojen arkkuun?

Toinen mahdollinen tapa meillä olis söpösti pakattujen keksien antaminen. Mun äiti on aika haukka keksien leipomises ja sen mielestä jokaases juhlapöydäs tulis olla vähintään lusikkaleipiä. Noh, itsehän oon kyllästyny lusikkaleipiin, eikä meidän kakkubuffettiin mun mielestä sovi minkään maailman keksit. Äiti ei itseasias oikeen tykänny, kun ilmoitin sille, ettei se saa leipoa keksejä meidän häihin. Keksit söpösti pakattuna olis kuitenki aika söpö vieraslahja idea. Varsinki, kun äiti on heti valmis niitä tekemään.

Muut vieraslahjaideat ei oikein saakkaan meitä syttymään. Toki esim. syyshäihin olis super ihanat jotkut itse tuunatut kynttilät.

Muilla ajatuksia vieraslajoihin?

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti