maanantai 31. heinäkuuta 2017

ensimmäiset häähankinnat

Veljen kihlattu laittoi mulle viime viikolla kuvia siskonsa viimevuotisista häistä jääneistä tavaroista. Niistä valitsin meille sopivimmat ostolistalle. Viikonloppuna veli toi osan tavaroista, vain hallaharso näistä puuttuu. Täytyy varmaan joku paikka tälle tavaralle keksiä, jos sitä alkaa pikkuhiljaa hankkimaan. 

Tämä vyö on käyttämätön, ja musta tuntuu, että taitaa itsellenikin jäädä käyttämättömäksi. Riippuu nyt aika paljon millaiseen mekkoon sitä päädyn. Toki tätä voi käyttää myös jotenkin auton koristelussakin, jos raaskii. 


Nämä veljeni kihlatun siskon häät, olivat tyylillisesti rustiikkiset, joten pitsi on kerman/luonnonvalkoista. Tätä pitsiä ajattelin käyttää lasipurkkien koristeluun, joten pienen testailun jälkeen ei se enää näyttänyt niin kellertävältä. Täytyy kuitenkin yhdistellä sitä vielä mustaan ja vaaleanpunaiseen, että uskallan ruveta askartelemaan. Kellertävä sävy ei niin mua kuitenkaan miellytä. Onhan tuossa maalarinvalkoisen pöydän ja luonnonvalkoisen pitsin sävyssä selvä ero. Päytäliinat tulee kuitenkin mitä luultavimmin olemaan puhtaan valkoiset.

Ei siis mitään suuria ostoksia, mutta jostain se on aloitettava.
Oon koko kesän haaveillu, että olispa meidän häät jo ens vuonna. Lopuksi kuitenki oon tullut järkiini ja todennu, että kaksi vuottakin on ihan huisin nopea aika.

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti