sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

häävieraana 2

Eilen juhlittiin mun kaverin häitä Alajärvellä Paalijärven lavalla. Taas on luvassa siis muutamat inspiskuvat juhlista.

Kirkkoon astuessa vieraille jaettiin nenäliinat onnenkyyneleille. Tälle tuli myös käyttöä, kun pariin kertaan silmäkulmansa joutui kirkossa pyyhkäisemään. Tätä nenäliinaideaa olen itsekin pyöritellyt mielessä, mutta katsotaan laitetaanko se toteutukseen.


Häiden teemaväreissä oli pääasiassa käytetty violettia ja valkoista. Vieraslahjaksi kaikille annettiin teemavärin mukaiset rakkaussaippuat. 


Muuten juhlapaikka oli koristeltu morsiamen ja hänen äitinsä hyvää makua apunakäyttäen ja juuri sopivan minimaalisesti. Yleisestä koristelusta en ottanut kuvaa, mutta alla olevasta kuvasta näkee vähän katossa ollutta hallaharsoa, valoja ja pompomeja. Pitkillä pöydillä oli pelkästään kaitaliinat pöydän poikki jokaisella istumapaikalla, yksittäisiä kynttilöitä ja nuo suodatinpusseista itsetehdyt kukkapallot. Olen jo aiemmin tälle morsiamelle vinkannut, että voin muutamat palloista ostaa meidän häitä varten.

Tässä juhlapaikassa huomasi sen, miten koristelulla saa ihmeitä aikaan. Itse ainakin monesti miellän tanssilavat vain maalaisromanttisiin häihin sopiviksi, mutta pienellä hallaharson kieputtamisella ja valoilla muokkautui tästä paikasta ihanan elegantti. Eilisen illan lomassa alettiinkin miettimään, josko mekin yritettäis ettiä jotain lavatanssipaikkaa. Toki lavatanssipaikoissa on yleisenä ongelmana se, ettei siellä ole mahdollisuutta ruuan kokkaukselle. Niinpä näissä häissä oli varraspossu, jota oli palvaamon ammattilaiset leikkaamassa ja kokkaamassa ulkona. Tuntuu muutenkin, että täällä Etelä-Pohjanmaan suunnalla on kokonaisen possun tarjoilu kasvava trendi. Onhan se erittäin hyvää oikein laitettuna.

On myös mainittava se, että vaikka olen ollut vähän jopa vastaan kaasojen samalla tavalla puettamista. Oli se kuitenkin hienon näköistä, kun heidät selkeästi erotti juhlaväestä samanlaisine mekkoineen.

Lisäksi häiden ohjelmasuunnittelusta oli vastannut kaasot. Harvoin tapaa niin hyvin hääparia kuvaavia ohjelmia, kuin näissä häissä oli. Omien kaasojen rima on asetettu aika korkealle. ;)-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti