perjantai 12. heinäkuuta 2019

potretit

Vihdoin päästään aloittamaan juhlapäivämme "virallinen osuus". Meidän ohjelma alkoi noin yhden kieppeillä potrettikuvauksella. Kuvat ovat siis kuvaajamme Kata Rotsténin ottamia. Katan kanssa meillä on sopimus, että saimme pienen alennuksen kuvauksestamme bloginäkyvyyttä vastaan.

Mutta pitemmittä puheitta potrettien pariin. 

8.6. aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja asteita oli lähes kolmekymmentä. Ei siis mikään aivan otollisi ilma ulkokuvaukselle. Onneksi pieni tuulenvire helpotti hellettä, mutta kyllä siinä hikipisarat valuivat itse kullakin.


helma hulmuaa ♥


Olimme varanneet kuvaukselle aikaa pari tuntia. Halusimme niittäin ottaa samalla ryhmäkuvia hääseurueen kanssa. Mun mielestä olisi ollut hassua, jos ei oltais otettu kaasojen ja betsmaneja mukaan kuvaukseen. He ovat kuitenkin panostaneet tähän päivään lähes yhtä paljon, kuin mekin.

Yksi mikä mua vähän harmittaa, ettei otettu mitään huiki hauskoja kuvia tyylillä minä ja bestmanit tai Mauri ja kaasot, vaikka olin niitä miettinytkin. Laitettakoon tämä unohdus kiireen, helteen ja jännityksen piikkiin.


Kuvauksemme kesti puistomiljöössä vähän yli tunnin. Tämän jälkeen siirryimme kirkolle, jossa oli myös kiva kuvauspaikka. Nämä kuvat on vaan niin hyviä! Rakastan tätä värikylläisyyttä ja kontrasteja.


Viimeisten potrettien aikana vihkikansaa alkoi lipua kirkolle päin. Oli siis aika siirtyä sakastiin odottamaan. Tässä vaiheessa kuitenkin huomasimme, että sormukset oli teillä tuntemattomilla. :D Tästä ja vihmisestä lisää seuraavaksi.

-Elina

-Elina

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja kuvia! Ihana helma sun mekossa ja tuo korsetti on kyllä mahtava:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) siis huomasin itekin vasta häävideosta kuinka runsas toi mun helma loppujen lopuksi oli!, 😁

      Poista