lauantai 5. tammikuuta 2019

huntu vai ei

Tässä pari päivää sitten iski huntupohdinta muhun kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sattumoisin kirjoitteli myös Syysmorsian lähiaikoina aiheesta.

Aivan sieltä suunnittelun alusta lähtien, on ollut ajatuksissani huntu. Tämä siksi, että unelmissani on ollut äitini tai mummoni hunnun käyttö. Kävikin ilmi, että mummoni oli hävittänyt huntunsa ja äitini hunnun esittelinkin aiemmin. Mun unelmissa on ollut lyhyt yksinkertainen huntu, ilman mitään koristuksia. Kysäisinkin jo Weeding Gragesta, onko heillä aikomuksena ottaa huntuja mukaan Love Me Do -messuille, jos sieltä iskisi joku silmään. 


Kun taas aloin perin pohjaisesti pohtimaan huntuasiaa koko kokonaisuuden kannalta, aloinkin yllättäen epäröidä. Mun häämekko ja hiuspanta tulee olemaan itsessään aika näyttäviä ja yksityiskohtaisia. Näin ollen sanoisin, että en tarvitse huntua enää kruunaamaan mun häälookia.

Toki huntu näyttää ihan super hyvältä kaikissa kuvissa. Ja sillä pystyy paljon leikittelemäänkin. Ehkä kuitenkin vähän turhaa, ostaa huntu pelkkien kauniiden kuvien vuoksi. 


Muistattehan, vielä on muutama päivä aikaa äänestää vuoden hääblogia. Ohjeet löytyy täältä.

-Elina
TJ 153

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti