maanantai 10. syyskuuta 2018

syystuulet puhaltaa

Kesän tapahtumien jälkeen syksy on sitä aikaa, kun on kerättävä elämä taas kasaan.
Päätinkin ottaa harppauksen myös dieetin osalta ja mulla alkaakin huomenna Personal Trainerin pitämä Crosstraining ryhmätreeni. Sitä iloa kestää 12 viikkoa aina tiistaisin, joten kolmen kuukauden päästä nähdään saanko jotain konkreettista aikaan.


Viime viikonloppuna polkaistiin käyntiin myös syksyn häätapahtumat Vanajanlinnassa järjestetyllä With Love -tapahtumalla. Itse en paikalle päässyt ja seurasinkin kateellisena muiden bloggajien päivää Instastoriessa. Vähän harmittaa, että nyt näyttää myös siltä, että Love Me Do jää mun osalta kokematta, koska kaverin synttäreitä vietetään silloin. Kaipaisin todella paljon kyllä hääinspiraatiota, koska oon muutamankin jutun kanssa vähän umpikujassa. 


Ens viikonloppuna on onneksi tiedossa vähän häähuumaa, sillä me pidetään kaasot-bestmanit tapaaminen meidän remppaamalla mummonmökillä. Siellä saadaan vähän jäsenneltyä juttuja ja kaikki on varmasti lauantain jälkeen perillä, mihin ovat lupautuneet.

Oon saanut ostettua tämän kesän morsiammilta aika hyvin kivoja juttuja ja askartelutkin on aloitettu. Pimenevinä iltoina ei kyllä tekemisen puute pääse yllättämään askartelujen eikä blogitekstien osalta. :)

-Elina
TJ 270

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti