maanantai 17. syyskuuta 2018

häämekkoja sovittelemassa

Lauantai päivä alkoi jännittävissä tunnelmissa, sillä olin varannut hääpukusovituksen Seinäjoelle Haavemaahan. Mukaan lähtivät äitini sekä kaasot. Kaaso N ikävästi vilustui perjantaina, mutta saapui paikalle, sillä ei olisi skipannut tätä mistään hinnasta. Kuvat ovat kaaso N:n käsialaa.

Ilmoitin alkuun meidät vastaanottaneelle konsultille, että olen erityisesti kiinnostunut yksinkertaisista mekoista, ja pohtinnut teettämistä. Tähän sainkin vastaukseksi, että pääasiassa mallistossa on pitsipukuja. Mutta lähdimme avoimin mielin etsimään vaihtoehtoja. Pääasiassa testailin kevythelmaisia mekkoja joissa oli olkaimet.


Ylimmästä ja alimmasta muodostui lempparit. Nämä olivatkin ehkä parhaiten istuvat mekot, mitä koitin ja se selvästi edesauttoi hyvää fiilistä. Etenkin alla olevassa mekossa oli paljon kivoja elementtejä, mutta silti jotain puuttui. Ehkä mulla on vaan niin vahva visio siitä mitä haluan, että nämä eivät saa mussa aikaa oikeanlaista wow-fiilistä.


Yksi positiivinen yllätys oli tämä nyöritetty prinsessamekko. Tämä sopis niin hyvin tanssin pyörteisiin, mutta toisaalta myös tuli aika vanhojentanssivibat. Tämä oli myös koruttomin mekko mitä koitin, sillä vaikka tässäkin oli pitsiä, niin se ei niin paljon erotu tuosta kankaasta.

Halusin myös koittaa miltä merenneitomekko tuntuu. Ja yllätyin siitäkin miten hyvältä se näytti mun päällä etenkin tämä selkäosa, vaikka mekko aavistuksen liian pieni olikin. Mutta kaaso M:n sanion: "Uskon että oot liian liikkuvainen morsian noin tyköistuvaan mekkoon.".


Pääosin sovituksesta jäi ainakin kehopositiivinen kokemus ja selkeytyi se mitä oikeasti haluan. Pienenä miinuksena oli pukujen selkeä pitsilinjaisuus, joka tuntuu olevan nyt se juttu, mutta itse en vaan siihen lämpee.

-Elina

4 kommenttia:

  1. Mun silmään tuollainen suht leveä, mutta kevyt helma näyttää ainakin tosi hyvältä sun päällä 😊 Menen itsekin ensi lauantaina kolmeen eri liikkeeseen sovittelemaan pukuja ja vähän jo jännittää, että miltä eri mallit näyttävät itseni päällä 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin nimen omaan kevyt mutta liehuva helma on kiikarissa. Onnea sovituksiin, siitä tulee kivaa! 😊

      Poista
  2. Ykkönen on mun lemppari! Tosi nätti tuo selkäpuoli:) Hassua, ettei liikkeistä löydy kuin pitsipukuja, vaikka kyllähän sellaiset tosi yksinkertaiset puvut tuntuu olevan myös muodissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, selkäpuolensa ansiosta se nousi yhdeksi suosikkivaihtoehdoksi. Ja olin kyllä pettynyt, kun valikoima oli niin yksipuolinen :/

      Poista