torstai 13. syyskuuta 2018

lauluvaihtoehtoja häihin

Kuuntelen musiikkia päivittäin ja musiikki genre vaihtelee aina fiilistenmukaan niin Turmion Kätilöistä Jenni Vartiaiseen aina klassiseen musiikkiin. Koska usein sopivan biisin löytäminen on haasteellista, ajattelin hieman auttaa. Tässäpä siis listaus häihin soveltuvista lauluista. Listalta löytyy muunmuassa meidän häissä esitettäviä lauluja.
Huom! Oon yrittänyt karsia ne yleisimmät pois.

Nimessä on linkki.

Mokoma - Sinä Riität (Akustinen)

Tiisu - Tänään sä musta hullaanut

Haloo Helsinki - Rakasta mua nyt

Terhi Kokkonen - Me vain

Anna Puu - Ota minut tällaisena kuin oon

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart

Laura Närhi - Olet mulle se

Apulanta - Sun kohdalla

Paramore - Still Into You

Antti Tuisku - Hyökyaalto

Chisu - Onni

YOUNGHEARTED - Hetkeksi

Juha Tapio - Planeetat, enkelit ja kuu

Anna Puu - Sinä olet minä

Jannika B - Siva

Pariisin Kevät - Odotus

Aurora - Täydelliset

Juha Tapio - Vuodet vieriä saa

Anna Puu - Linnuton puu

Toivottavasti listauksesta löytyy sullekin joku suosikki! :) Rakkauslauluja löytyy jokaiselle jotain ja moni hyvä jäi listan ulkopuolellekin. Häihinkään ei mielestäni tartte välttämättä pelkästään olla lässynlässyn biisejä, vaan kivasti parin persoonaan sopivia kappeleita.

Ajattelin vielä listata myöhemmin sopivia valsseja. Pysykää siis kuulolla, jos valssi on vielä haussa. ;)

-Elina
TJ 267

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja kivan erilaisia biisejä olet listannut. :) Itse olen ehkä hieman enemmän näiden "nössöjen" biisien puolesta häissä, mutta se on kyllä totta, että häihin kannattaa valita hääparille sopivia biisejä! Tuossa Vuodet vieriä-laulussa on kyllä ihanat sanat, vaikka en Juha Tapiosta muuten niin pidäkkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) meillä luultavasti tulee nimen omaan sanojensa ansiosta vuodet vieriä saa kirkkoon isäni laulamana ❤️ oon jo varautunut kyynelmyrskyyn 😅

      Poista
  2. Ah, metallipään sydäntä lämmittää nähdä listauksessa pari rehellistä rokkibiisiäkin :D Meidän häissä soi ehdottomasti mainitsemasi Mokoman kappale, se on nimittäin meille se "the" biisi. Meille tällaiset listaukset on kyllä tosi hyviä, kun ei itse ns kevyttä musiikkia kuunnella, niin voi valmiista listauksista vaan poimia biisejä talteen, eikä tarvitse käyttää sataa tuntia biisien etsimiseen! Meidän rakkauslaulut kun on isolle osalle vieraista ehkä turhan rajuja :D Eli kiitos listauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, itsellekin kyllä rehti rockmusiikki on enemmän elinehto, näitä söpistelybiisejä sieltä ei vaan oikein löydy :D kiva että listasta on hyötyä :)

      Poista