tiistai 28. elokuuta 2018

perheenjäsenten pukeutuminen häissä

Kaasojen ja Bestmanien pukeutumisesta kirjoitan tarkemmin ensi kuussa, kun ollaan saatu yhteinen hääpalaveri pidettyä.

Meidän perheellä on ainallu tapana pukeutua jotenkin mätsäävästi. Esimerkiksi isän synttäreillä kaikilla oli jotain violettia. Tämä tapa itseasias oli käytössä jo mun vanhempien häissä, joissa isän ja äitin veljillä oli samanlaiset valkoiset puvut ja mun papoilla harmaat puvut. Ja itseasias on ihan kiva, että perheenjäsenet erottuu jotenkin.

Äiti

Äiti yleensä, aina edelleenkin, kysyy multa mieleipidettä, mitä se eri tapahtumiin päällensä laittaa. Joten meidän häät ei tee asiassa poikkeusta. Koska haluan meidän juhlista rennot, niin oon äitillekin yrittäny puhua, ettei mitään satasten mekkoja tartte ostella. Ja itseasias oon äidille oman Pinterest -taulun keränny inspiraatioksi pukeutumiseen. Äiti on itte innostunu, jos se pitäis hattua tai muuta vastaavaa hiuskoristusta, mutta se hankitaan, jos sopiva osuu silmään kohtuuhintaisena.



Isä ja veljet

Mun isä on ehdoton pukumies, mutta ei kuitenkaan pelkää käyttää värejä. Veljet taas kuin veistetty eri puista. Nuorempi luottaa farkut + huppari kokonaisuuteen ja vanhempi selkeästi enemmän insinöörismies.
Jotenkin rennosti haluaisin, että hekin pukeutuvat. Ei välttämättä ihan täysin koko pukua, vaan yhdistelemällä rentoja asusteita ja eri materiaaleja.


Ihanan poikamainen henkselikokonaisuus. Sopis pikkuveljille kuin nenä päähän. Muistaakseni kuitenkin toisen pikkuveljen kihlattu sanoi, että hän haluais sulholleen henkselit heidän häihin. Joten ehkä en vie sitä asua häneltä.


Pelkkä liivipuku on ihanan rento, mutta kuitenkin asiallinen. Tää sopis kyllä tosi mukavasti myös bestmaneille. 


Onko muilla sananvaltaa oman perheensä pukeutuimiseen?

-Elina
TJ 283

6 kommenttia:

  1. Me ei itse asiassa olla asiaa ajateltukaan. :D Eli voisi varmaan sanoa, että ei olla aikeissa vaikuttaa lähipiirin pukeutumiseen. Tietysti, jos kysyvät vinkkejä, että millä arvokkuudella juhlaan pukeudutaan, niin osataan pukukoodia avata, mutta muutoin näkisin, että saavat itse arvioida sopivan asun. Meillä häät on terävöitynyt vahvasti meidän kahden juhlaksi, jossa vanhemmat ja perhe on tottakai kunniavieraina, mutta nimenomaan vieraina, jolloin en näe tarvetta lähentää heitä pukeutumisen kautta meihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin perhe tulee olemaan kunniavieraina, mutta jos haluavat oma-aloitteisesti jotenki sopia yhteen, niin oon valmis ehdottamaan :)

      Poista
  2. Mulla on vähä sama kun Kristalla, ettei olla pahemmin puuttumassa lähipiirin vaatevalintoihin. Ainut kenelle olen rajannut vähän värivaihtoehtoja on kaaso ja lisäksi bestmanille tulee mahdollisesti samanlainen rusetti kuin sulholle. Jotenkin koen, etten halua sanella kenenkään vaatevalintoja kerta en aio niitä maksaakaan. Tietysti, jos joku haluaa ns. sopia häiden teemaan, niin kertoilen vinkkejä. Mutta hauskaa kyllä, jos teidän perhe mätsää vaatteiden kautta jollain tapaa yhteen:D

    VastaaPoista
  3. Bestmanien ja kaasojen pukeutuminen on kyl ihan niiden omalla vastuulla ja tää mun perheen pukeutuminen, on sekin niiden oman mielipiteen varassa :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tapa, että pukeudutte usein mätsäävästi! :) Minä en ole vielä ehtinyt kamalasti pohtimaan asiaa, muuten kuin, että ihana anoppini ilmoitti heti kihlauksesta kuultuaan lähteävänsä hattukaupoille. :D Bestmaneille tulee samanväriset rusetit, ja muille "tärkeille miehille" ajattelin hankkia samanväriset solmiot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hattu on kyllä mun mielestä tosi hauska asuste! :) Mekin ollaan hommaamassa bestmaneille saman väriset asusteet :)

      Poista