sunnuntai 19. elokuuta 2018

häävieraana 4

Aiemmat häävieraana postaukset pääset lukamaan täältä.

Eilen 18.08.18 oltiin juhlimassa mun työkaverin avioitumista. Olin ehkä vähän huono bloggaaja, koska vasta illan hämärtyessä muistin ottaa muutaman kuvan koristeluista.

Tämän parin vihiminen tapahtui Evijärven kirkossa ja juhlat tanssittiin Kortesjärven Rantamajalla. Juhlapaikalla oli käytetty paljon erilaisia valosarjoja, jotka valaisivat mukavasti pimenevää kesäyötä. Onneksi myös sää suosi eilisen pariskuntia, sillä niitä oli useita suositun päivämäärän johdosta.


Teemaväreinä häissä oli persikka ja harmaa. Pöydät oli koristeltu omaan silmään kivan yksinkertaisesti. Jokaisessa pöydässä oli kaksi ikean maljakkoa joissa neilikka ja harsokukka. Sen lisäksi oli harmaa kaitaliina ja patterivalot. 

Menu ja ohjelma oli painettu kartongille, jotka oli nidottu yhteen sydämen muotoon. Tästä tykkäsin tosi paljon, perinteisten pöytäkolmioiden sijasta! 



Ohjelmana oli mm. hääristikko, jonka vastanneiden kesken arvottiin palkintoja ja lakanoiden viikkaus kisa. Läsäksi perinteiset sukkanauhan ja kimpun heitto löytyi ohjelmistosta. 

pyysin mauria näyttämään iloisemmalta, sain hulluhatuntekijä -ilmeen
Itse pidin silmällä myös häiden aikataulua, koska vieraita oli suunnilleen sama määrä kuin meillekin on tulossa. Sai vähän tartuntapintaa siihen, kuinka paljon tarvitsee mihinkin varata aikaa.

Seuraavana vuorossa taitaakin olla meidän häät. Jännittävää.

-Elina

TJ 293

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti