maanantai 23. huhtikuuta 2018

näin se pylly hyllyy

Hääblogipäivämme alkoi siis Twerkkauksella. Itse assosioin kyseisen lajin pitkälti vaan Nicki Minajn musiikkividoihin, mutta omakohtaisen kokemuksen kautta pidän sitä fyysisenä liikuntamuotona. Pylly ei hylly omalla painollaan vaan siihen vaaditaan agressiivista lantion liikuttamista.
kuva: Valoisia kuvia
Meidän opettajamme Emmi's Dancen Emmi on ensimmäisiä Suomen Twerk -opettajia. Lisäksi hän on ollut mm. JVG:n taustatanssijana.
Ihan ensin Emmi piti meille pienen tietopläjäyksen twerkkauksen juurista. Kyseessähän on siis alumperin 80-luvulla syntynyt street dance laji. Musiikkityylillisesti se kuuluu räppiin ja RnB:in.

Tunnin aikana kävimme twerkkauksen alkeet läpi. Sen lisäksi tunnin lopuksi harjoittelimme nopean koreokrafian. Itselle liikkeet otti eniten polviin, sillä mulla on muutenkin ollut ongelmaa polvien kanssa. Itse en vielä täysin saanut liikettä oikeaksi, mutta näillä tiedoilla harjoitusta voi jatkaa vaikka joka ilta kotona.

kuva: Valoisia kuvia
 Itse ehdottomasti suosittelen polttareille jotain tällaista vapauttavaa tekemistä, jossa ryhmä tuntee itsensä "samassa veneeessä" olevaksi. Täytyy sanoa, että tämä aktivitetti teki suuren palveluksen meidän porukan yhteishengelle heti päivän alkuun.
kuva: Valoisia kuvia
Itselle jäi HiMO Clubista hyvä fiilis ja ehdottomasti lähtisin kokeilemaan muitakin tanssitunteja, mikäli välimatkaa ei olisi muutamaa sataa kilometriä liikaa.

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti