keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

"eat glitter for breakfast and shine all day"

Hääblogipäivämme oli upeita hetkiä täynnä, mutta ylellisintä oli kuitenkin glitteri ja kampaukset.Glitternisti loihti jokaiselle bloggaajalle hääpäivänväreihin sopivan kimallepläjäyksen. Annoin glitteritaiteilija Minnalle vapaat kädet ja sainkin hologlitteriä ja tujauksen mustaa. Tuo musta antaa mun mielestä sopivasti ryhtiä.

Glitteröinti olisi myös sopivaa ajanvietettä polttareihin. Glitternisti onkin tehnyt erilaisia tapahtumavierailuja ja mikäli kiinnostuit, niin tarkempaa tietoa löydät täältä.

Glitterit liimattiin iholle ihan perus Vaselinella ja pysyvyyttä varmistettiin hiuslakalla. Mikäli haluaisi kestävämmän lopputuloksen, suositeltiin käyttämään esimerkiksi ripsiliimaa. Tämä glitteri oli ihan muovia, eli mieluusti vältettävä suoraa vesipesua sen poistossa, ettei muovia pääsisi ympäristöön. Itse pyyhin ensin meikinpuhdistusliinalla ja sen jälkeen pesin kasvot normaalisti. Glitternistin valikoimasta löytyy myös ekoglitteriä, joka on täysin luonnossahajoavaa.

Mikäli kimallus kiinnostaa, niin Glitternistillä on tarjous kaikille blogini lukijoille!
Koodilla HÄÄNISTI 25% alennus yli 20€ ostoksista Glitternistin verkkokaupasta 30.6. saakka.
Myös koodilla GSPOT ilmainen toimitus aina kaikkiin yli 20€ ostoksiin.


Itse en ole vielä kovin pitkälle omaa häämeikkiä miettinyt, mutta sen jo tiedän, että haluan korostaa silmiä. Siinä mielessä glitterillä voisi saada pilkettä silmäkulmaan. Glitter myös siinä mielessä sopis mun persoonaan, että oon ollu aina aika harakka ja kimaltavan perään. Harvoin se vaan normiarjessa pääsee näkyville.


Itse sain myös glitteriä kampaukseeni, kun TS-Salongin Tanja viimeisteli lookin glitterilakalla. Meille oli alumperin luvattu pikakampauksia, mutta loppujen lopuksi nopeat kampaukset olivat enemmänkin hääkampausten tyylisiä luomuksia. Saimme siis ensiluokkaista kohtelua.

Oli myös mukava saada ammattilaisen mielipide oman kuontalon tilasta. Tanja suosittelikin, että ottaisin vaaleita raitoja. Samalla mun hiukset sais vähän rakennetta, kun ovat nyt hiukan liukkaat.

Itsellä olisi siis haaveena hääkampuakseksi saada korkea nuttura. Ihan ei oma hius siihen vielä riitä, mutta onneksi kasvuaikaa vielä on. Ihan en myöskään lämmennyt tälle tyylille, miten mun etuhiukset laitettiin taakse kiinni. Maurinkin kommentti oli, että näytin kymmenen vuotta vanhemmalta etuhiusten kiinnityksen ansiosta. Tästä kai sen voi päätellä, kuinka tärkeä se koekampaus sitten aikanaan tulee olemaan.


-Elina
Tällä kerralla kaikki omia kuvia.

2 kommenttia:

  1. Tuo kampaus ja glitterit sopivat sulle tosi hyvin, ja korkea nuttarakin olisi kyllä just täydellinen!

    VastaaPoista