torstai 22. helmikuuta 2018

viimeaikaisia juttuja

 Kuinka nämä viikot näin vieriikään, että siitä on jo viikko aikaa ku kirjotin viimeksi. Edelleen samat luonnokset odottaa julkaisuaan jne ja uudet teksti-ideat vaan putkahtelee päähän joka päivä. Täytynee aktivoitua nyt loppuviikon aikana enemmän.

Tässä kuitenkin pikainen paluu viime viikonloppuun isäni viisikymppisille. Juhlat pidettiin erään pitopalvelun tiloissa Kauhajoella. On se vaan helppoa järjestää juhlat, jonne pitopalvelu hoitaa kaiken. Itse tarvitsee vaan ilmestyä paikalle ja hoitaa mahdollisen ohjelman. Vähän alkaa hirvittää, kuinka hyvin mun hermot kestää kaiken meidän aika pitkälti DIY häiden väkertelyn. Onneksi ollaan aikaisin liikkeellä.


Pitopalvelun peruspakettiin kuului perus kermakakku. Kakku oli todella hyvää, kosteus oli ihanteellinen ja koristelukin odottamattoman hyvä. Vaikka paljon kakkuja tullut tässä katseltua, en jotenkin osannut ajatella, että perus kermakakkuun sopisi tällainen koristelu. Ei tarvitsekkaan olla perinteinen mansikkakakku, vaan se on koristeltavissa modernilla tavalla.

epäonnistunut parisuhdeselefie
-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti