tiistai 20. kesäkuuta 2017

morsiusdieetti 2

Muutoksesta puhuin jo edellisessä morsiusdieettiä käsittelevässä kirjoituksessa. Uudet työkuviot kumminki vähän mutkisti tilannetta. Oon reissuhommissa, eli neljä päivää viikosta Turussa työnjohtajana. Firma on kylläkin Etelä-Pohajanmaalta ja työt liikkuu sitä mukaa mitä työmaatkin. Toki oon kyllä huomannu, että mun stressaavalle olemukselle ei oikein sovi se, että meistä kummatki on enemmän tai vähemmän reissun päällä. Ainut joka tilanteesta nauttii on meidän kisu, joka on enemmän kuin mielissään yksin kotona.

Mutta jatketaan asiasta dieetti. Toisaalta uusi työ on helpottanu pysymään tietyssä syömisrytmissä ja oon saanu pidettyä ylimääräisen mässäilyn kurissa. Oon yrittäny pitää herkkupäivän viikonloppuna, vaikka kauniina kesäpäivinä on tullu lipsuttuakin. Enemmän vaan itsekuria, niin eiköhän se siitä.


Vaikka syömisen puolesta menee hyvin, on pitkät työpäivät ja reissaaminen puuduttavaa eikä liikkumiselle oikeestaan jää aikaa tai energiaa. Ehkä kerran viikossa tulee lenkillä käytyä.

Toinen huono asia, joka on salakavalasti hivuttautunu joka päiväiseksi tavaksi, on aamupalan laiminlyönti. En ihan täysin skippaa aamiaista, mutta viikolla tulee syötyä aamuisin vaan yks hedelmä. Viikonloppuisin kyllä syön aamupalan ihan normaalisti. 

Olis kyllä korkea aika häitä ajatellen tehdä suuriakin muutoksia, jos haluaa keventyä. Ensimmäinen askel on ehdottomasti ruokailujen parantaminen. Vihannespainotteisesti syön muutenkin ja siinä sivussa on jotain lihaa/kalaa/kanaa, mutta olis vaan hillittävä ittensä herkkujen puolesta. Ja ne aamupalat. Vinkkejä saa heittää nopeista aamupaloista, joita on helppo toteuttaa kodin ulkopuolella. Täälä Turun kämpällä meillä ei oo kun vain tarvittavat välineet elämiseen.

Myöhemmässä vaiheessa ajattelin turvautua personal traineriin, jos en itte saa aikaan kaipaamiani tuloksia. Toisaalta siinä tapaukses voisin yllyttää maurinkin mukaan, niin voitais yhdes kertaheitolla laittaa kropat kuntoon. Hänkin kun on vihjaillut, että olis muutama lisäkilo kiva saada karistettua.


-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti