maanantai 6. helmikuuta 2017

Suomen häämessut Oulussa 4.2.2017

Viikonloppuvierailulla Oulussa käytiin katsastamas häämessut. Paikkana toimi Areena Terminaali, joka mun mielestä tiloiltaan oli ahdas. Näytteilleasettajiaki oli suhteellisen vähä, esimerkiksi olisin kaivannu enemmän hääkakkuinspiraatioita ja maistiaisia. Pöytäkattauksenki näin vain yhdessä paikassa, joten seki oli hieman ykspuolisesti edustettu. Sormuksia olisin halunnu tutkia tarkemmin, mutta ne kojut oli ihan tupaten täynnä.


Oli messuis kumminki jotain hyvääki. Häämekkoja oli kiva hipelöidä, ku en ollu aiemmin niitä niin lähietäisyydeltä nähnykkää. Jokainen vierailija sai uusimman Häät ja juhlat lehden, joten on taas monta sivua selailtavaa.


Myös juhlaesiintyjään löyty uus hyvä vaihtoehto, nimittäin nämä Iida-Maria ja JP tekee keikkaa duona ja bändin kanssa. Asiaa hetken pohtineena, tuo duo kuulostaa aika hyvältä. Varsinki, jos hääpaikka on tiloilta rajallinen. 


Häämessuille seuraavan kerran Maurin kanssa mennään ehkä vasta häävuonna. Huomaan, että mun äitilläki alkaa hääkuume nousta. Ehkä seuraaville messuille lähdetään hänen kans ja kaapataan vaikka kaasotki mukaan.

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti