keskiviikko 22. helmikuuta 2017

ei meidän häihin 1

Tässä hääblogin toinen postaussarja. Sitä mukaa, mitä suunnittelussa edetään tulee varmasti eteen asioita, jotka ei vain ole meidän juttu.

isot kukka-asetelmat
Kukkajutuista en kummemmin oo vielä puhunut, mutta varmaa on, että isot kukkahärpäkkeet ei sovi meidän yksinkertaiseen tyyliin. Sen verran jo tiedän, että kukiksi tulee yksi tai kaksi eri lajiketta, eikä kuvan mukaisesti kahtakymmentä.

moniosaiset kutsut
Enemmän jenkkiläs käytetty tyyli. Meidän yksinkertaiseen tyyliin tulee arvattavasti yksinkertaiset kutsut. Mun mielestä yksiosaiseen kutsuun mahtuu vallan mainiosti kaikki tarpeellinen. Samalla voidaan säästää materiaalikuluis.

rustiikki
Tämä ei oo vaan mun juttu. Tykkään kyllä puusta ja maan läheisistä sävyistä, mutta ne kaikki yhdes ei vaan kolahda muhun. 

save the date -kutsut
Mun mielestä koko savethedate on aika turha rulianssi. Varmastikkaa ei kellekkää tuu yllätyksenä, että me mennään naimisiin. Suurimman osan kans on tullu se jo täs parin kuukauden aikana puheeksi. Toisaalta, jos jollain nyt sattuu "meidän viikonloppuna" olla jotain muuta tärkeää menoa, niin eipä sille mitään mahda.

-Elina
kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti