torstai 26. tammikuuta 2017

aatteita väriteemasta

Blogin ulkoasusta meidän väriteemaa voi hieman arvaillakin. Matka tämän väriteeman tiimoille on ollu kuitenki monivaiheinen ja en voi vannoa, että se on välttämättä viäkää se lopullinen valinta.

Ensimmäisenä tehostevärinä (puolitoista vuotta sitte) ihastuin kirkkaan pinkkiin, eli fuksiaan. Mauri ei niinkää innostunu pinkistä, joten sen kaveriksi oli keksittävä jotain miehistä. Sittemmin silmiin osui tämä laivastonsinisen ja fuksian yhdistelmä. Meistä kumpikaa ei pelkää käyttää värejä, mutta pikkuhiljaa aloin epäröimään kahden näin dominoivan värin komboa. Lopullinen luopuminen tapahtui, kun tykästyin pelkistettyyn ja eleganttiin tyyliin.
kuva

Laivastonsininen pääsi kuitenkin jatkoon. Sen pariksi tuli harmaa ja vaaleanpunainen. Tämä hempeämpi versio edellisestä tuntui niin hyvältä, että olin varma sen olevan lopullinen ratkaisu. Sitten aloinkin epäröidä tuota laivastonsinistä. Mauri ei oo mikään pukumies, joten ihan viimeisenä vaihtoehtona saisin sen pukeutumaan mihinkään värikkääseen pukuun tai edes harmaaseen. Tulevat kaasotkaan (joita en vielä ole täysin päättänyt) eivät ole mitään sinisen faneja, joten totesin värin olevan vaikea edustettava.
kuva

Yksi väri, joka ei meille sovi, mutta johon oon ihastunu, on murrettu violetti/laventeli. Eräs kaveri suunnittelee häitään tällä väriteemalla, joten saakoon hän pitää värin itsellään. Salakavalasti kuitenkin ihailen tätä väriä, koska se on niin kaunis.
kuva

Lopuksi päästäänkin meidän teemaväriin. Vaaleanpunaista ja mustaa jota tehostetaan hopealla glitterillä. Näin Mauri voi pukeutua täysin mustaan, kaasoille ei tartte tuputtaa sinistä ja bestmanit voivat valita ihanan vaaleanpunaisen solmion ja taskuliinan. Niin pitkällä ei olla suunnittelussa, että tiedettäis paljonko musta ja vaaleanpunainen vierailee juhlassamme. Joitain yksityiskohtia oon jo ajatellu, mutta ehkä parempi kysellä toisenki osapuolen ideoita ja mielipiteitä ennen varsinaista päätöstä.
kuva

Näin siis meillä. Kuten sanoin, kaikki voi vielä muuttua, mutta tällä hetkellä tämä musta-vaaleanpunainen-hopea tuntuu yksinkertaiselta, juhlavalta ja ennen kaikkea meidän näköiseltä.
-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti