maanantai 11. maaliskuuta 2019

hääkutsut ja -info

Vihdoin tämä päivä koittaa, että voin esitellä meidän kutsut ja muut niiden oheishärpäkkeet. Tiedossa siis pitkä teksti.

Kirjekuorten koristelusta kerroin jo aiemmin täällä ja sellaiseksi ne jäivätkin, sillä suoraa sanottuna laiskuus iski.

Itse kutsun suunnittelin pääpiirteittäin Canvalla. Ihan aluksi oli tarkoitus, että olisin tulostuttanut kutsut jossain painotalossa. Lopuksi keksin yhdistää kutsuun mustan taustan, niin koin perus tulostamisen helpommaksi. Apua tulosteen oikeaan kokoon saamiseen sain ihanalta kaveriltani, joka on koulutukseltaan graafinen suunnittelija. 

Lopputulos on ehkä hieman kotikutoinen, eikä Maurinkaan liimausjälki (sori hani) ole mitenkään kehuttava. Mutta nämä on muuten kyllä meidän näköiset, joten pakko olla tyytyväinen. Hauskana yksityiskohtana idean tuohon Pikku Myyn lausahdukseen on ollut mielessäni todella kauan. Inspiraation siihen olen saanut jostain kauan aikaa sitten lukemastani hääblogista. Toivottavasti minunkin kirjoituksista jää jollekin yhtä hauskoja ideoita.


Hääinfon ulkomuotoon olen todella tyytyväinen, sekin on askarreltu Canvan avulla.

Infon alussa on kirkon ja juhlapaikan osoitteet, sekä pieni toivomus, että siirtyminen kirkolta juhlapaikalle olisi ripeä.

Ilmoittautuminen ja kutsutut otsikon alla kerroimme, kuinka laajan ystävä ja sukulaispiirin vuoksi toivomme häihimme osallistuvan vain kirjekuoressa mainitut henkilöt. Viimeinen ilmoittautuminen on asetettu huhtikuun viimeiselle päivälle. 

Muistamiset kohdassa toivotimme kaikki viettämään mukavaa juhlaa ilman sitoomusta lahjaan. Mikäli on tahtovainen jotenkin meitä muistaa, suosittelimme sen tekemään avustuksena rakennusprojektiin joko rahana tai lahjakortein. Toisaalta en myöskään täysin pahastu, jos joku on löytänyt meille täydellisesti sopivan aineellisen lahjan.

Infossa kerroimme myös eri mahdollisuuksista majoittautua, sillä suurin osa vieraista saapuu kauempaa.

Lopuksi oli muuta huomioitavaa. Kerroimme pyrkivämme rentoon juhlaan ja toivoimme kaikkien pukautuvan sillä tavalla. Meidän häissä ei ole pukupakkoa, mutta pukeutuminen on pakollista. Mainitsimme myös, että päiväämme tulee ikuistamaan valokuvaaja sekä videokuvaaja. Näin ollen suosittelimme jättämään omat kuvausvälineet kotiin ja nauttimaan juhlista täysin rinnoin.

 
Lopuksi maininta postimerkeistä. Päädyin ostaman Suomen luonto merkkejä, joita löytyy 100 kpl paketissa. Harmi, ettei pelkkiä noita joutsenmerkkejä saa yksikseen, sillä ne olisivat olleet ihanat.


-Elina
TJ 88

2 kommenttia:

  1. Tuo Pikku Myyn lausahdus on kyllä ihana! :D Muumifanina haluan myös meille jonkun ihanan muumi-yksityiskohdan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi muumeissa on monia muitakin mukavia lausahduksia 😊❤️

      Poista