tiistai 27. marraskuuta 2018

projekti häämekko

Ensimmäinen virallinen askel kohti unelmieni häämekkoa otettiin viime maanantaina (käy tutustumassa unelmieni häämekkoon tästä), kun lähdin käymään Helsinkiläisessä The Dress ompelimossa. 

Tapaamiseni oli Ilmatar Corsetry & Couturen Katariinan kanssa. Yksi hääpukuni osa on korsettivyö, jonka valmistaminen on Katariinan erityisosaamista. Alkuperäinen tarkoitus oli, että Katariina ompelisi häämekkoni koko kokonaisuuden, mutta suunnitelma muuttui tapaamisellamme hieman. Tämän hetkisen työtaakkansa keventämiseksi, hän kysyi, haittaisiko minua jos joku ompelimon neljästä muusta ompelijasta tekisikin mekkoni rungon. Olin myöntyväinen ajatukseen ja valitsinkin toiseksi osapuoleksi projektiin Iran Atelje Herasta.


Sekä Katariinan että Iran tapasin ensimmäistä kertaa Mennään naimisiin -messuilla Tammikuussa. Sen jälkeen olenkin tutustunut kummankin suunnittelemiin tekeleihin pääosin Instagramin kautta. Ilmattaren korsetit jäi mulle mieleen heti messuilla, koska oon salaa haaveillut korsetista jo kauan. Atelje Heran tyylillisesti yksinkertaiset mekot kivoilla yksityiskohdilla ilahduttavat mun silmää.

Odotan niin innolla millainen mekko mulle näiden kahden upean yhteityöllä valmistuu. Tärkeintä myös on, että nyt mekko suunnitellaan sillä tavalla, että se on käyttökelpoinen myös häiden jälkeen. 

Seuraava tapaaminen puvun tiimoilta onkin vasta maaliskuussa, joten kolme kuukautta aikaa vielä kiinteytyä.  Täytyy sana, että tämän projektin myötä hääpäivä sai aivan uuden yllätysmomentin, kun hääpuku paljastuu kaikille. ;)

Mikäli haluat ehdottaa blogiani vuoden hääblogiksi, ohjeet täällä.

-Elina
TJ 192

4 kommenttia:

  1. Ei vitsit! Sulla on kova tekijäkaksikko kyllä varattuna. Tuo korsetti-idea ja varsinkin oman alueen symboliikan yhdistäminen siihen on alusta asti ollut loistava ja nyt vielä Ira, jonka mekkoihin ihastuin viime love me doilla, toteuttaa sun muun puvun. Huhhuh. Odotan niin innolla, että miten siisti kokonaisuus tästä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aina tulee hymy huulille, kun alkaa miettiä miltä kokonaisuus tulee näyttämään :) enää puolivuotta, niin koko komeus paljastuu 😄

      Poista
  2. Vau, kuulostaa ihan älyttömän hienolta! Pidän Kristan tavoin kovasti siitä, että puvusta löytyy merkitys ja että siihen on yhdistetty pohjalaisuutta. Täälläkin odotellaan jo malttamattomina, miltä valmis mekko näyttää. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, kun on innokkaita odottajia sielä ruudun toisellakin puolella 😍 itselle omien juurien esiin tuominen on myös tärkeää, kuuluu varmaan jotenkin pohjalaiseen ylpeyteen 😁

      Poista