perjantai 8. kesäkuuta 2018

hääostos: hiuspanta

Instagramissa olenkin vähä vinkkaillut, että tilasin jotain hääjuttua, joka saapuikin paketissa pari päivää sitten.

Saimme hääblogipäivästä alekoodin Tuhkimotarina shopiin. Päätinkin viikonloppuna käydä tutustumassa shopin tarjontaan. Ale osastolta iskin silmäni hiuspantaan, joka oli juuri sitä, mitä olin hakenutkin. Siispä panta meni heti tilaukseen.
Oon "sitä oikeaa" hiuskoristetta etsinyt facekirppareilta ja Etsystä. Etsystä ne, jotka mua on säväyttäny, on maksanu lähes satasia. Facessa taas oon törmänny vaan suhteellisen pliisuihin hiuskoruihin, sillä haluan, että koru sais selkeästi aikaan wow-reaktion.

Paketti pantoineen saapui kolmessa arkipäivässä lähimmälle Ärrälle. Oikeasti ajattelin, että panta olisi ollut paketissa käärittynä pehmustettuun kirjekuoreeen, joten yllätyin kun postipaketista paljastui silkkipaperiin vuorattu isohko rasia.


Rasiassa oli lisää silkkipaperia ja sen alta löytyi the panta. Täytyy siis sanoa, että panta oli pakattu just niin arvokkaalla tavalla, kuin pitääkin.


ja tältä se näyttää käytössä, kimalluksen määrä on taattu ♥
 Tärkeää mulle pannassa oli myös, että se on perinteinen panta. Esimerkiksi solmittaviin pantoihin en luotais, koska mulla on niin liukkaat hiukset.
Tästä kai se häähömpötys alkaa, sillä tänään häihin on tasan vuosi aikaa!

-Elina

TJ 365

6 kommenttia:

 1. Wow-reaktio saatu aikaan! Tosi upea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) innolla vaan odottamaan, että pääsee näkemään koko kokonaisuuden 😉

   Poista
 2. Tosi kaunis! Arvokkaalla tavalla bling!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis panta :) itselleni häiden mahdollinen hiuskoriste on vielä aivan auki niin kiva nähdä erilasia vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hiuskoristeiden kavalkadi on kyllä laaja ja valinnan vaikeus saattaa iskeä, jos ei oo mitään tietoa millaista koristetta haluais :)

   Poista