tiistai 1. toukokuuta 2018

Radisson Blu Plaza Helsinki

Hääblogipäivästä viimeisenä postauksena pienenä katsauksena valloittava hotelli Radisson Blu Plaza. Ihanteellisella paikalla oleva hotelli sijaitsee näin maallisesti sanottuna Rautatieaseman naapurissa. 100-vuotias rakennus on remontoitu vanhaa kunnioittaen ja samalla modernia skandinaavista tyyliä tuoden. Omaa silmää ainakin tilat miellyttivät.

kuva: Valoisia kuvia
kuva: Valoisia kuvia
kuva: Valoisia kuvia, Kirjastobaari
Hotellilta meidän päivälle oli varattu tilaksi Juhon Sali sekä Kirjastobaari. Juhon Sali on nimetty taiteilija Juho Rissasen mukaan, joka on piirtänyt valtavat lasimaalaukset tilassa.
Näissä tiloissa juhlimaan mahtuu noin 40 henkilöä, jos ruokailu, mutta kevyempään cocktailtilaisuuteen 60-70 henkilöä. Tilojen myyntitakuu on vain 500€, joka tuntuu pääkaupunkiseudun hintatason tietäen suhteellisen edulliselta.

kuva: Valoisia kuvia, Juhon Sali
kuva: Valoisia kuvia
Oma vierailuni ei päättynyt virallisen ohjelaman päätyttyä, vaan olin varannut itselleni huoneen. Huonetyyleissä sain valita kahdesta vahtoehdosta moderni tai perinteinen. Itse päädyin moderniin ja tykkäsin huoneen väriyhdistelmästä.


Jo Bloggaripäivänä pääsimme nauttimaan hotellin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä henkilökunnasta, ja aamupalalla sama moitteeton palvelu jatkui. Aamupala oli ehdottomasti yksi monipuolisimmista hotelliaamiaisista, mitä olen kokenut. Suuren vaikutuksen teki laaja valikoima myslejä, pähkinöitä ja siemeniä. Myös makuvedet ja tomaattimehu oli positiivinen plussa. 

Omalta osaltani suosittelen Radisson Blu Plazaa kaikille Helsingin matkaajille sekä myös hääyön viettäjille! 

-Elina

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva päästä kurkkaamaan tuonne hotellihuoneeseen. Minulla oli kauhea hotellikateus tuolloin :D Tykkäsin tosi paljon Plazasta miljöönä ja olihan sijainti ja palvelu aivan huippua! Jäi kyllä päivän jäleen sellainen hotelliuteliaisuus kytemään, että mikäli Helsingin suuntaa reissaillaan, aion tutkia Plazaa mahdollisena yöpymispaikkana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäki oon vieläki ihan häkeltyny miten kaunis se hotelli oli! Pakko päästä joskus vielä uudestaan :)

      Poista