tiistai 8. toukokuuta 2018

Kroatia häämatkakohteeksi ja hankinta hääkokonaisuuteen

Me siis päästiin pienelle lomalle viimekuun lopussa Kroatiaan. Toisessa blogissa tarkempaa tietoa meidän matkasta. Me kummatkin ehdottomasti tykästyttiin Kroatiaan lomakohteena.
Eniten itseä kiinnostaa nimenomaan aktiiviloman ja rantaloman yhdistelmä. Meidän nejän päivän lomalla ei kauheita kerinny harrastaa ja haluttiinkin ottaa se enemmän irtioton kannalta.


Pikkutärpit siis Kroatiaan matkaavalle:
- Vuokraa auto, ei ole iso investointi ja pääset käymään helposti esimerkiksi uskomattoman kauniissa kansallispuistoissa.
- Käy pyöräilemässä. Jos siis aktiiviloma kiinnostaa, niin ehdottomasti!
- Tutustu Splitin vanhaan kaupunkiin. Aivan uskomattoman kaunis vanha miljöö, vaikkakin turistirysä odotettavissa.
- Muista myös loikoilla auringossa, siitä saa parhaat lomavibat.
- Yhtenä hyvänä vaihtoehtona pidän myös, että puolet lomasta vietetään jossain rantaresortissa ja puolet kaupungissa.
- Kannattaa myös vaihtaa käteistä. Me vaihdettiin lentokentällä, mutta myös Kroatiassa se oli vaivatonta. 1 euro vastaa noin 7,5 kunaa.


Ajattelin jo reissuun lähtiessä, että voisi ostaa jotai häihin liittyvää ikään kuin matkamuistoksi. Viimeisenä päivänä kiertelinkin koruliikkeissä etsien sillä silmällä korviksia, mutta mikään ei sytyttänyt. Kroatian lentokentällä oli hajuvesiputiikki, josta työkaverin vaimo oli käynyt ostamassa alennuksesta hajuveden. Meki siis suunnattiin sinne.

Pinkillä ihanuudella oli hintaa vaan 20€. Itsellä ei ollut ajatuksena hommata mitään erillistä häätuoksua, mutta näin se vaan ikään kuin matkamuistona ilmestyi mun hääkokonaisuuteen. Tarkoituksena on siis korkata tuoksu ensimmaisen kerran hääaamuna.


Miltä tämä sitten tuoksuu? Sokoksen verkkosivuja lainatakseni:

"Kirkas ja intensiivinen, eloisa kokonaisuus täynnä säkenöivää elämäniloa. Se on makea ja spontaani, nuori ja romanttinen. Kukkaishedelmäinen tuoksu todellisille naisille, jotka haluavat ennen kaikkea pitää hauskaa. Tuoksussa yhdistyvät italialainen bergamotti, vadelma,vaaleanpunainen kielo, pionin terälehdet, persikka ja piparkakku."

Sanoisin ettei parempaa tuoksua olisi voinut löytyä.


-Elina

4 kommenttia:

 1. Kroatia on tosiaan kiva maa ja sopisi takuuvarmasti häämatkakohteeksi! Kaikki ne kirkkaat vedet, kauniit maisemat ja hyvä ruoka, nousee aika paha matkakuume kun miettii :D Kiva kun löysit hajuveden ja vielä noin edullisesti! Mulla on suunnitteilla myöskin ostaa (hää)hajuvesi. Toisaalta tarvitsisin muutenkin uuden tuoksun kun vanha alkaa loppua, joten menee tässä samalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi tuli tänne pohjolaanki lämpimät kelit, niin lievittää vähä kaukokaipuuta :D

   Poista
 2. Me käytiin J:n kanssa viime keväänä Kroatiassa ja tykättiin kyllä kovasti. Maisemat on hirmu nättejä ja etenkin ne kansallispuistot on aivan mahtavia. Iso peukku multakin Kroatialle esim. just häämatkakohteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli siellä kyllä niin paljo nähtävää, että pakko päästä uudestaankin käymään! :)

   Poista