tiistai 28. marraskuuta 2017

vahingon kautta voittoon

Meikkityyliltäni oon aika hullu highlighterlady ja sen lisäksi oon rakastunut huulipuniin. Mitä räikeämpää punaa, sen parempi. Trendikkäät nudehuulet eivät oikeastaan herätä mussa mitään tunteita. Häämeikkiin oon ajajtellu tummempia silmiä, mutta muuten kuulasta meikkiä. Eli häissä mua ei nähdä kirkkaanpinkillä huulilla.

Ja tästä aasinsiltana päästäänkin tähän huulituotteeseen, joka tarttui ihan sattumalta kaupasta mukaan.

Näin joulun alla ettin jotain joulunpunaista huulipunaa. Testailin oikeastaan jokaista markettimeikkiä ja etsin oikeaa sävyä, kunnes löysin sen oikean näistä Rimmelin Stay Matteista. Siinä kiiressä nappasin tuotteen hyllystä ja kotona huomasin, että sävy oli kaukana joulunpunaisesta. 

Siitä se ajatus sitten lähtiki. Tämä sävy 210 Rose & Shine on oiva vaihtoehto mulle hääpunaksi. Sen vanhan roosan sävy ihastuttaa mua, mutta ei hyppää silmille. Luulen siis, että sävy sopii täydellisesti tummahkon silmämeikin kanssa.



-Elina

2 kommenttia:

  1. Mä en oo vielä tähän päivään mennessä oppinu käyttämään huulipunaa - mulla on niin pieni ylähuuli eikä siinä oo semmosta kaunista amorinkaarta ollenkaan ja mulla huulipuna näyttää lähinnä tuhrulta naamassa. :D

    Joillekin punat vaan sopii ku nenä päähän, ja kuvien perusteella oot just yks niistä joille sopii mikä vaan väri :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) En mäkään oo käyttäny huulipunia kuin vasta pari vuotta. Mullakin on aika ohut ylähuuli ja ehkä siks oonki tykästyny puniin, kun saan korostettua sitä ohuttakin ylähuulta jotenkin :D

    VastaaPoista