tiistai 5. joulukuuta 2017

kenkäpohdintaa

Tuntuu, että jokainen morsio painii kenkäkriisin parissa jossain vaiheessa. Kengät on oltava ennen kaikkea mukavat.
Mä oon ehdoton kenkärakastaja ja mitä korkeampi korko, sen parempi. Mun hääkengät ei välttämättä tuu olemaan valkoiset. Oon jopa alkanu pohtia erikoisia kenkiä ja nilkkapituista häämekkoa.

Hääkenkäkuumeessani tottakai eksyin katselemaan kenkiä ja Zalandon sivuilta bongasinkin nämä kahdet alla olevat ihanuudet.

https://www.zalando.fi/miss-selfridge-kiilakorkosandaali-pink-mf911a00u-j11.html
 Kiilakorko on ollut mun pitkäaikainen lemppari, koska niillä on niin helppo kävellä, eikä jalka väsy samalla tavalla kuin piikkikoroilla. Nyt onneksi näyttää myös siltä, että kiilakorko on palaamassa takasi muotiin, joten niiden hankinta helpottuu suuresti.

https://www.zalando.fi/evenandodd-platoo-avokkaat-nude-ev411b04f-j11.html
 Tolppakorot on asia, johon oon kypsynyt hitaasti. Yllä olevat kengät nähdesäni kuitenkin ihastuin. Jotenkin saatoin kuvitella nämä jalkaani.

https://www.brandos.fi/minna-parikka/raquel-white-patent-leather/a35484
 Ihan ensimmäisenä hääkenkäehdokkaana ajattelin näitä Minna Parikan ihania kenkiä, joiden sydämet täydentäisivät kenen tahansa häälookin. Myös Parikan pupunkorvat olis aivan loistava vaihtoehto, jos haluaa leikitellä. Itselle kuitenkin näiden hinta kirpaisee. Vaikka kyseessä on suomalainen merkki ja suunnittelija, niin pahoin pelkään, ettei käytössä kengät ikinä tulisi "maksamaan" itseään takaisin.

Tavoitteena siis löytää kivat korkeakorkoiset hääkengät, jotka sopivat niin häihin kuin tulevaisuudessa muihinkin juhliin.
Toisaalta siitä mukavuudestakin voi vähän tinkiä, koska rakastan villasukkia. Mikä oliskaa omaperäisempää, kuin pyörähdellä loppuillasta tanssilattialla villasukat jalassa.

-Elina

P.S. Ihanaa itsenäisyyspäivää jokaiselle! :)

1 kommentti:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista