maanantai 4. syyskuuta 2017

häämatka

Kohta kolmivuotisen yhdessäolomme aikana olemme käyneet kerran ulkomailla, jos ei Ruotsin ja Tallinnan matkoja lasketa. Tämä yksittäinen matka tehtiin Las Palmasiin, jossa oli visiittimme aikaan huono keli. Eli ei kovin hyviä muistoja etelänmatkoista ainakaan itsellä. Siihen kun vielä lisätään outo ääni lentokoneemme moottorissa ja muuten ei niin ergonomiset istuimet kuuden tunnin lennolle, totesin, että olen liian mukavuudenhaluinen matkustaakseni pitkiä matkoja lomalle. 


Tähän asti opiskelut ovat pitäneet huolen, ettei suuria lomabudjetteja ole päässyt kertymään. Osittain senkin takia, olen jättänyt etelänmatkahaaveilut niille, kelle varallisuutta kertyy säännöllisemmin.
Vielä hetki sitten, en haaveillutkaan häämatkasta. Mutta jotain on naksahtanut mun päässä, nimittäin viime viikolla päätimme, että lähdemme häiden jälkeisenä päivänä häämatkalle. Saa nauttia vielä viikon lisää hääkuplasta, eikä heti palata arjen puurtamiseen.


Uskon että matkakohteemme sijaitsee jossain päin Eurooppaa. Sen kauemmaksi mua ei välttämättä edes kiinnosta lähteä.
Jenkkilä kylläkin on meidän kummankin unelmakohde, mutta sinne on haaveissa lähteä pidemmälle matkalle sitten joskus. 
Sen tarkempia suunnitelmia ei vielä ole, mutta ainakin nyt tietää säästää myös häämatkaa varten.
Kesän alkupuoli on myös otollista aikaa matkustaa Eurooppaan, sillä siellä on jo rutkasti lämpimämpää kuin meillä pohjolassa. 


-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti