maanantai 15. toukokuuta 2017

kahden vuoden rajapyykki lähestyy

Alle kuukausi ja on vaan kaksi vuotta meidän häihin. Aika hullua. Seuraavan puolen vuoden aikana olisi tehtävä häiden kannalta konkreettisia päätöksiä. 

kuva

Juhlapaikka ja kirkko

En oo vielä tehnyt tiedustelua kirkosta, että milloin se on mahdollista varata, juhlapaikoista puhumattakaan. Ensi kesän aikana oliski tarkootus kierrellä varteenotettavia juhlapaikkoja. Muutama paikka on jo muodostunu vähä niinku lemppariksi, mutta täytyis vaan miettiä mikä on meidän mielestä tärkeintä juhlapaikas ja halutaanko me pihistää vai tuhlata juhlapaikan suhteen.

Kaasot

Mauri on jo bestmaninsä hoitanu ja saanu myöntävät vastaukset. Mullakin on jo valinta ollut oman pään sisällä tehtynä jo hetkisen, mutta konkreettinen kysyminen nyt vielä ontuu. Täytyis ottaa itteään niskasta kiinni ja kirjoitella kauniit pyynnöt. Onhan se parempi, että kaasoillaki on henkisesti paljo aikaa valmistautua tulevaan.

Säästäminen

On onneksi jo aloitettu, mutta seki vasta lapsen kengissä. Hiljaa hyvä tulee.

Valo- ja videokuvaaja

Täytyisi varmaan jo kysyä ennakkoon, olisko joku tuttavapiirin valokuvausta harrastavista valmis lupautumaan meille kuvaajaksi, vai täytyykö tässä alkaa stressaamaan valokuvaajaakin.
Videokuvaaja on toisaalta vielä mietinnässä. Täytyy partaisemman puoliskon kanssa vielä funtsia, mitä mieltä hän on. Olisin kyllä videon kannalla, koska kaikki puheet ym. sais sitä kautta "elettyä" uudestaan.

Yleinen inspiraation kerääminen

Tuntuu, että häät on nyt niin pinnalla lähipiirissä, että itse vaan innostuu hetki hetkeltä enemmän. Samalla keksin tännekin pohdittavaa monesta eri näkökulmasta, kun kuuntelee muiden elämäntilanteeseen sopivia vaihtoehtoja.

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti